Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:465598
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lauku tūrisma mītne "Rūķīši“.
Darbojas divas juridiskas personas- ZS Rūķīši un meitas uzņēmums IK Rūķu nams.
ZS Rūķīši ir ģimenes uzņēmums, kas pastāv jau 11 gadus, kopš 1998. gada 28. augusta, sākotnēji darbojoties kokapstrādes jomā.
Tūrisma jomā darbojas jau 7 gadus. 2002. gadā tiek uzbūvēta pirmā viesu māja, pirts un naktsmītnes. 2007. gadā tiek uzbūvēta melnā pirts. Lai piesaistītu ES fondu līdzekļus, 2008. gadā nodibināts IK Rūķu nams, kas sniedz ēdināšanas pakalpojumus, nodrošina banketu un viesību pasākumus "Rūķīšu" tūrisma mītnē. Tas ir ZS Rūķīši meitas uzņēmums gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
Pašlaik saimniecība darbojas tikai tūrisma jomā, bet pirms tam darbojās arī kokapstrādes, transporta pakalpojumu, lauksaimniecības jomās.
"Rūķīšiem" pašlaik ir 4 darbinieki: izpilddirektors, kas uzņemas arī vadītāja lomu, saimniecības vadītāja, tūrisma un atpūtas organizators, IK Rūķu nams uzņēmuma vadītājs. Pa vasaru tika pieņemti arī 4 prakses darbinieki. Nākošgad vasarā sadarbībā ar NVA plānots nodrošināt darbu 3 skolēniem.
IK Rūķu nams 2008.g. apgrozījums bija apmēram
22 000.00 LVL, ZS „Rūķīši” 2008.g. apgrozījums apmēram 40 000.00 LVL
Tā kā uzņēmums ir neliels tad arī tā darbinieku skaits nav liels un iekšējā infrastruktūra ir neliela, bet sakārtota un labi organizēta.
Uzņēmuma personāls: izpilddirektors, saimniecības vadītāja, tūrisma un atpūtas organizators, IK Rūķu nams uzņēmuma vadītājs. Izpilddirektors ir atbildīgs, par uzņēmuma attīstību. Lēmumus pieņem visi kopīgi apspriežoties. Lai iekšējā struktūra būtu labi organizēta reizi nedēļā tiek rīkotas darbinieku kopsapulces, kurās tiek apspriesti tuvākajā laikā paredzētie pasākumi un tiek sadalīti konkrētie pienākumi. Kā arī tiek pārrunāti iepriekšējie pasākumi, izanalizēti to plusi un mīnusi, pārrunātas jaunas idejas. Kopīgi tiek svinētas darbinieku jubilejas, kā arī atzīmētas citas svētku dienas. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1117992
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties