Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,49 (14%)
Cena ar atlaidi*:
3,00
Pirkt
Identifikators:985358
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2011.
Valoda: Angļu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Contents
Italy (pasta):
General information
History
Presentation
Latvia (Pearl barley)
General information
History
Presentation
Histrory
The oldest known pasta or noodle-like food were found in China at the Qijia culture Lajia site in Qinghai province. The 4,000-year-old noodles appear to have been made from foxtail millet and broomcorn millet.
Pasta's origin continues to evoke speculation. While many different cultures ate some sort of noodle-like food, composed mostly of grain, the key characteristics of pasta are durum wheat semolina, with a high gluten content. Furthermore, it is made with a technique that allows the resultant dough to be highly malleable, thus resulting in the many different shapes (i.e., ziti, spaghetti, ravioli) that characterize "pasta." In North Africa, a food similar to pasta, known as couscous, has been eaten for centuries. However, it lacks the distinguishing malleable nature of what is now referred to as pasta, couscous being more akin to droplets of dough. In China, noodles of wheat, millet or rice have been eaten for many thousand years.
The conclusion: pasta has a long history of being used for nutrition all over the world.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,37 €
Materiālu komplekts Nr. 1314840
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Latvian Versus Italian Cuisine”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/985358

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties