Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:417720
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.02.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Auduma jostas valkā tikai pie sporta apģērba. Jostais jābūt pietiekami garai. Tā jāaizsprādzē, tikai sākot no jostas trešā cauruma. Jostas sprādzei, ja jostu nēsā pie uzvalka jābūt neuzkrītošai. Pie džinsa vai sporta biksēm sprādze var būt izteiktāka.
Par apģērba vispārējo kvalitāti – īpaši žaketi liecina apģērba pogas.
Lietišķu tikšanos laikā nav pieņemts nēsāt brilles ar tumšiem stikliem – sarunu partnera acu izteiksmei ir jābūt saskatāmai.
Kopumā skatoties, tā kā apģērbs ir ziņa par darbības sfēru un ieņemamo amatu, jo svarīgāks un kompetentāks vēlēsies izskatīties, jo konservatīvāks apģērbs Tev būs jāizvēlas. Dažkārt apģērbu pielāgo arī klientu, klausītāju un skatītāju auditorijai. Ja uzņēmums tirgo luksusa preces (dārgi auto, pulksteņi, rotaslietas)- darbinieku apģērbam jābūt atbilstošam. Ekstravagantāks apģērbs piemērots modes dizaineru studijas māksliniekiem. Atšķirīgi arī ģērbsies sporta redakcijas žurnālists un politiskais komentētājs.
Bikšturi nav moderns aksesuārs, tomēr daži kungi tos uzskata par ērtākiem nekā jostu. It īpaši neliela auguma kungi, viņuprāt, josta optiski saīsina augumu. Ja kungs nēsā bikšturus, viņš sabiedrībā žaketi nenovelk.
Soma. Lietišķs kungs nēsā tikai dabīgās ādas somu: portfeli vai mapi. Pie formāla apģērba nekad nenēsā mugursomu. Portfelim jābūt melnam vai tumšam, tā saskaņojoties ar lietišķo apģērbu un apaviem. Ādas mape vai portfelis ir laba dāvana lietišķajam partnerim.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1364475
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties