Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,45 (13%)
Cena ar atlaidi*:
3,04
Pirkt
Identifikators:781035
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Dzelzs nodrošina skābekļa piekļuvi ikvienā ķermeņa vietā.
Neuzņemot pietiekamu daudzumu dzelzs, cilvēks izjūt vājumu un nogurumu.
Šī viela ir ikvienai dzīvai būtnei, kas attīstās.
Pārlieku liels vai mazs dzelzs daudzums organismā var kavēt ķermeņa attīstību.

Gaļa ir ar dzelzi bagātākais pārtikas produkts.
Pupas, graudaugi un zaļumi arī satur dzelzi, bet tas ir organismam grūtāk uzsūcams, tāpēc šos produktus ieteicams kombinēt ar augļiem un dārzeņiem, kas bagāti ar C vitamīnu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,39 €
Materiālu komplekts Nr. 1345644
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ķīmija cilvēka organismā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/781035

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties