Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:216827
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pasta
Dažādo veidu pastas un kombinācijas ar mērcēm ir viena no svarīgākajām itāļu virtuves sastāvdaļām.
Pastas šķirnes

Itāļu iecienītākās un biežāk izmantojamās garšvielas ir : baziliks, raudene, ķiploks, ķiploku sāls, ķiplokpipari, lauru lapas, pētersīļi, melnie pipari, salvija, oregano, rozmarīns.

Itālijai raksturīgākie saldie ēdieni ir tiramisu un pildītie cannoli cilindri,

Kafija Itālijā ir viena no gardākajām visā pasaulē.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties