Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:244474
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Atvērtā iezvanpieeja - internets nekavējoties
Izvēloties šo pakalpojumu, jebkurš var īsā laikā piekļūt pie interneta. Nav nepieciešams slēgt līgumu ar pakalpojumu sniedzēju un apmaksāt atsevišķu rēķinu. Atvērtā iezvanpieeja nodrošina arī tehniski visīsāko laiku interneta savienojuma izveidošanai. Tā ir labākā iespēja cilvēkiem, kam internets nepieciešams steidzami vai īslaicīgi.
Pieejama visā Latvijā
Atvērtās iezvanpieejas priekšrocība ir nemainīga lietošanas maksa neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas Latvijā. Par šī savienojuma izmantošanu nebūs jāmaksā kā par tālsarunu, un tas pieejams gan analogo, gan ciparu līniju abonentiem.
Internets pieejams vienmēr
Atvērtās iezvanpieejas galvenā priekšrocība ir lietošanas vienkāršība. Jums vajadzīgs tikai dators, tālruņa līnija un modems. Nav svarīgi, vai jūs internetu izmantojat ik dienas un tikai šobrīd atrodaties citā Latvijas pusē vai arī nekavējoties vēlaties uzzināt jaunumus par notikumiem, kas nav iekļuvuši laikrakstā.
DSL tehnoloģija nodrošina pastāvīgu interneta pieslēgumu jūsu datoram vai datortīklam, izmantojot esošās tālruņu līnijas. Dažādās iespējamās pieslēgumu jaudas un elastīgie apmaksas varianti ļauj katram izvēlēties sev optimālo risinājumu. Jūs varēsiet izmantot internetu tieši tik, cik jums nepieciešams, un jums nebūs jāpārmaksā. DSL ir vienkāršākais veids, kā iegūt nepārtrauktu pieeju internetam - gan jūsu birojā, gan mājās.
Moderna tehnoloģija
DSL interneta pieslēgums nevis "noslogo" tālruņa līniju, bet ļauj to izmantot lietderīgāk, jo tālruņa līniju var vienlaikus izmantot datu pārraidei. Tāpēc DSL interneta pieslēgums netraucēs jūsu tālruņa sarunas un faksu pārraidi. Vēl vairāk - šis pieslēgums dod iespēju katram iegūt savu savienojuma līniju ar interneta pakalpojumu sniedzēju, tātad - neatkarību no citiem.
GSM datu pārraide ir balstīta uz CSD (Circuit Switched Data - Ķēžu komutācijas princips) tehnoloģijas. LMT interneta iezvanpieejas numurs ir .
LMT tīklā GSM datu pārraidei tiek nodrošināts ātrums līdz 38.4 Kb/s, taču maksimāli var sasniegt ātrumu līdz pat 43.2 Kb/s, turklāt LMT garantē savienojuma noturību un augstu sakaru kvalitāti.
Ja Tavs tālrunis nodrošina datu pārraidi, tad ar datu zvanu palīdzību Tev ir pieejamas visas interneta priekšrocības, WEB lapu pārlūks, e-pasta sūtīšanas un saņemšanas iespēja, turklāt neatkarīgi no tā, kur Tu atrodies – Latvijā vai ārpus tās.
Bez tam, apejot internetu, vari iezvanīties citā datorā, kam ir pieslēgts modems (kā modems var kalpot arī mobilais tālrunis), un ar specifisku programmu palīdzību veikt tiešu informācijas apmaiņu divu datoru starpā, kā arī lietot WAP un MMS, ja vien Tavs mobilais tālrunis to nodrošina.
Iezvanpieejas konfigurēšana
Lai lietotu mobilo tālruni interneta pieejai, izmantojot savu datoru, tālrunis jāpievieno datoram - ar datu kabeļa, infrasarkanā porta, bluetooth vai citas tehnoloģijas palīdzību, ko nodrošina tālrunis un dators, jāinstalē datorā mobilā tālrunā modema programmatūra un jāizveido jauns iezvanpieejas profils. Iezvana numurs , lietotājvārds un parole nav jānorāda.

Lai tas notiktu, uz īsziņu pakalpojuma kodu jānosūta pieprasījuma īsziņa . Atbildes īsziņā saņemsi iezvanpieejas un WAP parametrus, kas jāsaglabā tālruņa atmiņā.
Mobilo tālruņa aparāti, kas nodrošina iezvanpieejas/WAP parametru saņemšanu no īsziņu pakalpojuma koda .
Datu zvanam LMT tīklā tiek piedāvāts gan analogais, gan ISDN savienojums. ISDN (Integrated services digital network – Integrēto pakalpojumu ciparu tīkls) ir moderns augstas kvalitātes datu pārraides protokols. Datu zvana uzstādījumu izvēlnē var iestādīt analogo vai ISDN (V.110) savienojuma veidu, tomēr jāatceras, ka izsaukuma adresātam arī jāuztur ISDN (V.110) protokols, citādi savienojums nenotiks.
Galvenā priekšrocība, ko nodrošina ISDN, ir īsāks savienojuma laiks, praktiski tiek izslēgta līnijas traucējumu ietekme uz pārraidāmo informāciju, kā arī reāli tiek nodrošināts pieprasītais datu pārraides ātrums.
Par ISDN savienojuma izmantošanu papildus nekas nav jāmaksā.
Konfigurējot modema savienojuma parametrus datorā, modema inicializācijas rindā jālieto savienojuma veidam atbilstoša komanda.
Datu pārraides ātrums (Kb/s): 9.6; 14.4; 28.8; 38.4;
LMT piedāvā izmantot savus resursdatorus:
(www, wais, gopher, ftp servisiem) –
(SMTP un POP3 servisiem) – .
GSM datu pārraides maksas
Izmantojot LMT interneta iezvanpieejas numuru , Tu maksāsi par internetā pavadīto laiku.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties