Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,66 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,83
Pirkt
Identifikators:999573
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ieteicams uzturā lietot:
Produktus, kas kas veicina kuņģa sekrēciju :
dārzeņu sulas (sevišķi kāpostu un gurķu sulai),
Liesas gaļas buljons ar dārzeņiem,
ogas un augļi,
Uzturā jābūt pietiekami daudz OBV produktu (biezpiens, siers, zivis, lies gaļa),
Stingri jāievēro 4 ēdienreizes dienā,
Periodiski ieteicami 4-6 ned. ilgi hlorīdus saturošo minerālūdeņu kursi,
Minerālūdens (vēss, ar gāzi) jādzer maziem malkiem pa pusglāzei 3 reizes dienā 15—20 min. pirms ēšanas.

Profilakse:
Profilaksē nozīme pilnvērtīgam uzturam ar optimālu OBV daudzumu, regulārām ēdienreizēm, kā arī savlaicīgai zobu ārstēšanai. Nedrīkst lietot alkoholiskus dzērienus un smēķēt. Uzturā izmantojami tikai svaigi labas kvalitātes produkti. Laikus jāārstē citu gremošanas orgānu slimības.

Gastrīts un masāžas:
Pie gastrīta ir iespēja veikt arī punktu masāža.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Hronisks gastrīts”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/999573

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties