Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,49
Ietaupījums:
0,66 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,83
Pirkt
Identifikators:367017
Vērtējums:
Publicēts: 25.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kad garšas šūnas tiek stimulētas, tās nosūta ziņojumus, izmantojot trīs specializētos garšu nervus uz smadzenēm.Katra garša šūnu izsaka receptoru, kas reaģē uz vienu no vismaz pieciem pamatregulas garšas īpašības: salds, skābs, rūgts, sāļš, un umami.

Umami jeb pikants, ir garša. Kas ir atrodams vistas buljonos, gaļas ekstraktos, un dažos sieros. 

Galvenais orgāns.
Tās galvenais orgāns ir mēle un uz tās izvietotie garšas pumpuriņi. 
Kā arī garšas sajūta ir individuāla un subjektīva!

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Garša”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/367017

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties