Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:939032
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Mērķauditorijas izpēte    4
2.  Analogu risinājumu piemēri    5
3.  Tēmas risinājumu priekšlikumi    12
  Secinājumi    13
  Izmantotā litertūra    14
  Pielikums    15
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Izrādījās, šī rudens sezonas apģērba problēma ir bijusi aktuāla ļoti daudziem,un tikusi vairākkārt risināta arī pirms šī pētījuma veikšanas.
Šis pētījums ļāva man labāk izprast mūsdienu aktuālās modes tendences, jaunākās idajas, kā padarīt kautko ļoti ērtu un funkcionālu un respondentu gaumi kopumā. Kā piemēram,pat veidojot tik nepeimērotu elites dzīvei priekšmetu kā lietusmētelis, ja izveidē izmanto primārus, klasiskās modes principus pat lietusmētelis var iegūt ļoti elegantu izskatu. Izrādijās arī, ka tradicionālais lietusmēteļu materiāls - celofāns nebūt nav vienīgais savā kategorijā,pie lietus izsturīgiem audumiem pieder ļoti plašs audumu sortiments - elastāns, gumija, āda, latekss, politilēns, neilons un daudz citu audumu. Un domājot par eko dizainu, tā tik tiešām ir lieliska un ļoti aktuāla ideja izmantot audumu kas veidots no otrreizējās pārstrādes produktiem. Svarīga ir aŗī forma, ja precīzi to pārdomā tad lieta var sanākt tiešām daudzfunkcionāla un ļoti ērta lietošanā. Piestrādājot pie primārās lietusmēteļa formas var atrisināt problemātiskos jautājumus. Papildinot mēteli ar dažādām deteļām var padarīt mēteli funkcionāli piemērotu kādai nodarbei kuru veikt lietus laika nav vairs tik viegli kā sausā laikā piemēram sportošana,vai brukšana ar divriteni. Ir vērts aizdomāties arī par cilvēka emocionālajām vajadzībām,nav noslēpums ka lietainas dienas bieži vien padara mūs dpresīvus un nomāktus.Galu galā lietus mēteli vajadzētu uzskatīt par nopietnu garderobes sastāvdaļu, ņemot vērā mūsdienu klimatiskās pārmaiņas. Un kāpec gan nenēsāt lietusmēteli ikdienā ja tas ir stilīgs,moderns,ērts un parocīgs?
Pateicoties šim pētījumam es ieguvu vēlmi rast jaunus risinajumus un pat radot kaut ko no jauna ir kur smelties iedvesmu lai pasniegt kautko tradicionālu,tomēr jaunā skatījumā.
Neskatoties uz to ka izvēlētais temats var liktiesurs, apskatot tik ļoti atraktīvos un dažādos analogo risinājumu piemērus un mēģinot atrisināt vienu fasona modeli pašai, es sapratu cik īstenībā plašs ir šis temats,un cik daudz smalku nianšu patiesībā jāievēro lai ideja varētu tikt īstenota.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1330052
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties