Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:728276
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Es ievietoju šos attēlus, jo, manuprāt, tas ir saistoši šajā kursā. Ļoti skaisti un interesanti izveidots no arhitektūras puses gan iekšpusē, gan ārpusē. Cilvēkiem piesaistoši, jo pārsvarā skatu torņi ir dabīgā koka krāsā ar metāla iestrādēm, bet šis ir oranžs ar pelēku. Tas ir vienlaikus slēgts (sāni nav vaļēji), tomēr it kā caurspīdīgs. Jo īpaši tas attiecas uz pakāpieniem – tiem, kam bail no augstuma, labāk neskatīties zem kājām. Tikai uz augšu! Padomāts par iespēju atvilkt elpu – kāpņu laukumiņos stūros ir soliņi, kur piesēst. (skatīt 8., 10., 13. un 14. attēlu)
Manuprāt, šī taka ir izveidota kvalitatīvi un apdomīgi gan no dabas puses, gan tūristu. Ir daudz informācijas dēļu, kur var uzzināt informāciju no dabas elementiem līdz dzīvniekiem. Taka nav pārāk lielā teritorijā, skatoties no visas teritorijas, tas samazina postošos nodarījums dabas lieguma nozīmīgākajiem elementiem. Tūristiem ir izveidoti soliņi, skatu tornis, lapene un ugunskura vieta, kas piesaista cilvēkus jo īpaši karstajās vasaras dienā. No pilsētas izbraukt un atpūsties. Takas sākuma vingrojumu komplekss, kas piesaista cilvēkus nodarboties fiziskām aktivitātēm. Mīnus ir nepieejamība invalīdiem ratiņkrēslos un māmiņām ar ratiņi. Man arī ir tāds ieteikums izvietot kameras, lai varētu uzraudzīt, kas notiek un likumu pārkāpējus sodīt varētu. 12.maijā 2020.gadā dabas liegumā Lielie Kangari uzdarbojās vandāļi, kas izpostīja dabas taku - dedzināti un apķēpāti informatīvie stendi, salauzta norobežojošā barjera pie skatu torņa, saplēsta un krūmos aizmesta atkritumu tvertne. Tomēr tas prasītu vēl lielas izmaksas un arī kādam vajadzētu uzraudzīt to visu, tās ir mūžīgas izmaksas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1385027
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties