Nacionālie ēdieni
Ir divi virzieni nacionālajā virtuvē – aškenazu (sātīgi, bet maigi ēdieni) un sefardu virtuve (garšvielu un dažādu garšu savienojumi ēdienos)
Ebreju virtuves pamatā ir ”nabago cilvēku ēdiens”, kas tiek pagatavots no pieejamās agrokultūras apkārt, tāpēc tas nav grezns
Sestdienās netiek gatavots nekāds ēdiens
Nacionālie dzērieni
Populārākais dzēriens ir Košera vīns (ražots saskaņā ar jūdaisma reliģiskajiem likumiem)
Vīns tiek iekļauts reliģiskajās ceremonijās
Savu ikdienu ebreji nepavada bez kafijas, tā ir stipra, melna, bez cukura
Tradicionālais apģērbs
Vīriešiem:
Apģērbs sastāv no talīta (lūgšanu šalle), kipas (plāna, apaļa maza galvas cepure) un kiteļa (balts, līdz celim garš halāts)
Sievietēm:
Precētas ebreju sievietes valkā šalles, cepures, beretes vai dažreiz parūkas, lai, atbilstoši reliģijai, būtu piesegti mati
…