Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,36 (12%)
Cena ar atlaidi*:
2,63
Pirkt
Identifikators:155836
Vērtējums:
Publicēts: 13.07.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Degustācija
Cēlies no franču virtuves agrāk par 20. gs un pilnīgi atšķiras no pierastā ēdienu pasniegšanas veida;
Tas ir kulinārijas termins, kas nozīmē “rūpīga, atzinīga dažādu ēdienu nogaršošana”, fokusējoties uz izjūtām par kulinārijas mākslu un firmu precēm;
Maza produkta daudzuma nogaršošana, lai noteiktu tā kvalitāti;
Māksla ēdienu nogaršošanā;
Izbaudīšana.
Degustācijas nozīme
Ideāls veids ātrākai iepazīstināšanai ar jaunāko produkciju;
Pamats produktu tirdzniecības veicināšanai;
Liek justies pircējam īpašam;
Esošie klienti uzzina pirmie par jaunāko produkciju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Degustāciju organizēšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/155836

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties