Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,54 (18%)
Cena ar atlaidi*:
2,45
Pirkt
Identifikators:637201
Vērtējums:
Publicēts: 19.08.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Japāņi ļoti seko līdzi ēdiena kvalitātei un arī apēsto produktu daudzumam. Porcijas tiek izskaitļotas tā, lai cilvēks būtu paēdis, bet nekādā gadījumā nepārslogotu savu organismu.

Vienas lielas porcijas vietā japāņi visbiežāk izvēlas vairākas mazas un dažādas.
Ēdienu pasniedz mazos, skaistos traukos.
Porcijas ir mazas un tiek apēstas ļoti lēni.
Maltītes nobeigumā parasti tiek pasniegtas zupas vai rīsi, dažkārt svaigi augļi (Eiropā parasti tiek pasniegts deserts).
Tiek patērēts diez gan daudz saldumu, bet tie satur dabīgas vielas, piemēram, no kastaņiem, rīsiem, pupām.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,63 €
Materiālu komplekts Nr. 1349149
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Cilvēka ķermenis socioloģiskajā skatījumā. Japānas iedzīvotāju ēšanas paradumi”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/637201

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties