Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,35 (14%)
Cena ar atlaidi*:
2,14
Pirkt
Identifikators:794106
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

C vitamīns ir balta, kristāliska ūdenī šķīstoša viela ar skābu garšu, ko ieguva Šents Gjorgi;
C vitamīns piedalās olbaltumvielu, ogļhidrātu, pigmentu un tauku vielmaiņā;
C vitamīns ievērojami palielina organisma pretestību pret vīrusu infekcijas slimībām;
C vitamīns ir nepieciešams enerģijas ražošanai, augšanai, brūču sadziedināšanai, lai būtu veselas smaganas, asinsvadi un varētu pretoties vīrusu infekcijas slimībām.

Kur dabā ir sastopams C vitamīns
Citrusaugļos;
Dzērvenēs;
Upenēs;
Rožu augļos;
Svaigos augļos;
Svaigos dārzeņos;
Tomātos;
Zaļajos piparos;
Sarkanajos piparos;
Kartupeļos;
Skābētos kāpostos;
Lokos;
Dilles;
Pienā ;
Aknās;
Liesā gaļā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „C vitamīns”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/794106

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties