Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:843177
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.10.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Komanda
Personāls:
Lai būtu iespēja organizēt bērniem svētkus, uzņēmumā noteikti jābūt nodarbinātai viesmīlei – pasākuma vadītājai. Minimālās prasības ir pabeigtie viesmīlības kursi. Kā arī tai ir jābūt darba pieredzei, piemēram, pasākumi bērnu dārzos, dzimšanas dienas organizēšana utt.
Viesmīļa galvenais pienākums ir laipna klientu apkalpošana, pasūtījumu pieņemšana, pasūtījumu izpilde, darba vietas uzturēšana kārtībā un tīrībā. Viesmīlei vajag aizpildīt kases grāmatu un veikt preču uzskaiti. Tas nozīme, ka viesmīlei ir jāprot darboties ar kases aparātu. Viesmīles pienākums arī ir galda klāšana un kokteiļu gatavošana. Kā pasākuma vadītājas pienākums ir organizēt un jautri novadīt bērnu svētkus.
Šefpavāram-konditoram jābūt pavāra konditora izglītībai un darba pieredzei. Šefpavāra-konditora pienākums ir sastādīt ēdienkarti, kā arī tehnoloģiskas un kalkulācijas kartes. Šefpavārs uzņēmumā pasūtīs produktus un saņems tos. Galvenais pienākums ir konditorejas izstrādājumu gatavošana – tortes, kūkas, cepumus. Ļoti svarīgi ir, lai konditors ievērotu sanitārus noteikumus. Papildus pienākums ir sekot veiksmīgai pavāra darba izpildei.
Pavāram jābūt pavāra-konditora izglītībai un darba pieredzei. Pavāra pienākums ir ēdienu gatavošana. Galvenais, lai savu darbu pavārs vienmēr izpildītu laikā, lai klienti būtu apmierināti. Vajag lai pavārs ievērotu sanitārus noteikumus un sakārto darba vietu, kad pabeidz darbu. Kā arī pavāram ir jāpaziņo šefpavāram par produktiem, kurus vajadzēs pasūtīt drīzumā.
Grāmatvedei jābūt augstākai izglītībai grāmatvedībā. Grāmatvedes pienākums ir veikt finanšu uzskaiti, inventarizāciju, aprēķināt un savlaicīgi izsniegt darbiniekiem darba algas. T.i., veikt vienkāršo grāmatvedību uzņēmumā. Kā arī pienākumu skaitā ietilpst nepieciešamu dokumentu nodošana valsts ieņēmumu dienestam.
Fotogrāfam noteikti jābūt darba pieredzei. Fotogrāfa pienākums būs kvalitatīvu fotogrāfiju izveidošana. Viņa mērķis ir nofotografēt spilgtākus un svarīgākus svētku momentus.
Apkopējas uzdevums būs saglabāt telpu tīru un izmazgātu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties