Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,99
Ietaupījums:
0,54 (18%)
Cena ar atlaidi*:
2,45
Pirkt
Identifikators:759252
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Produkta īpatnības (raksturlielumi) (1)-
produkta klasifikācija pēc pircēju rīcības- ikdienas pieprasījuma prece,

produkta veids- prece (pārtikas),

pārbaudamība- pirms pirkuma var noteikt derīguma termiņu, bet praktiski nav pārbaudāms, tikai degustācijās, var arī pārbaudīt iegādājoties nelielu skaitu (piem., vienu sieriņu) un pagaršojot- novērtējot,

novērojamība- novērot var veikalu vitrīnās, praktiski nav novērojams,

efekta ātrums- pircējs apzinās labumu no produkta jau tā lietošanas laikā un uzreiz pēc tam (lietošanas laikā- garša, pēc tam- vairāk negribas ēst),


Produkta īpatnības (raksturlielumi) (2)-

vienkāršība lietošanā- vienkārši lietojams, nav nepieciešamas papildus zināšanas un īpašas prasmes. Ēdot nav nepieciešams izmantot papildus līdzekļus (ērts iesaiņojums).

salīdzināmās priekšrocības- tas ir biezpiena sieriņš ar glazūru, ļoti dažāds piedāvātās produkcijas sortiments (iespējas izvēlēties savai gaumei un garšai tīkamāko), iesaiņojums, izmēri (svars- daudzums),

simboliskums- rada pircēju attieksmi pret konkrēto produkta marku. Īpaši simbolisks šis produkts nav, bet šis produkts ir iecienītāko produktu saraksta aukšgalā (2004. gadā- pirmā vieta...)

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,79 €
Materiālu komplekts Nr. 1178211
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Biezpiena sieriņš "Kārums" - produkta rakstutojums”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/759252

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties