Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,38 (19%)
Cena ar atlaidi*:
1,61
Pirkt
Identifikators:890299
Vērtējums:
Publicēts: 12.09.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzmanību!
Lietojot čagu, nedrīkst vienlaicīgi lietot penicilīnu.
Lietojot čagu, vajadzētu izslēgt no uztura desas, žāvējumus, konservus, asas garšvielas, ierobežot dzīvnieku taukus un gaļas produktus, nelietot alkoholu un nesmēķēt.
Pagatavošana
Čagu ievāc visu gadu no augošu koku augšdaļas, sagriež 3 – 6 centimetru lielos gabalos un žāvē (50 –60 °C).
Uzlējuma pagatavošanai vajadzīgas apmēram 2 ēdamkarotes čagas.
Sasmalcina nelielos gabaliņos, ieber termosā.
Aplej ar litru verdoša ūdens, ļauj 12 stundas ievilkties.
Dzer glāzi dienā tukšā dūšā.
Ārstnieciskais kurss ir 3 – 5 mēneši ar 7 – 10 dienu pārtraukumu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,66 €
Materiālu komplekts Nr. 1355944
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Bērza čaga”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/890299

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties