Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:600475
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Baltijas apvienotā tūrisma komiteja ir Latvijas, Lietuvas un Igaunijas starpvaldību institūcija, kuras uzdevums ir veicināt Baltijas valstu sadarbību tūrisma jomā. Apvienotās tūrisma komitejas veidošanu sāka 2002. gadā. Tās darbības prioritātes ir sadarbība statistikas, tūrisma produkta un kvalitātes pilnveidošanā, dalībā starptautiskos projektos.
Apvienotajā Baltijas tūrisma komitejas sēdē tiek izskatīti un diskutēti jautājumi gan par līdz šim notikušo sadarbību, gan arī parakstītas vienošanās par turpmākiem plāniem.
Arī šī gada 7.janvārī Tartu, Igaunijā, notika ikgadējā Apvienotā Baltijas tūrisma komitejas sēde, kurā piedalījās trīs Baltijas valstu nacionālo tūrisma organizāciju un atbildīgo ministriju pārstāvji.
Notiek sadarbība dažādās jomās – Baltijas valstis kopīgi piedalās starptautiskajā tūrisma izstādē „ITB” Berlīnē, Vācijā ar vienotu stendu, zem vārda „Baltikum”. Izstādes ietvaros tiek īstenota kopēja preses konference un arī informatīva prezentācija tūrisma operatoriem un presei.
Kopīgi tiek īstenoti arī tādi mārketinga pasākumi kā „Buy Latvia. Buy the Baltics” darba semināri, starptautisks seminārs par tūrisma attīstību, kā arī Baltijas iekšējā tūrisma attīstības projekts „Dižā Baltijas apceļošana”.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties