Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:633307
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pakalpojumi
A/S Hanzas maiznīca nodarbojas ar maizes izstrādājumu ražošanu un tirgošanu. Uzņēmums saviem pircējiem piedāvā ap 45 dažādas maizes veidiem un ap 30 veidu konditorejas izstrādājumu. Dienā Hanzas Maiznīca ceptuvēs tiek saražots ap 90 tonnām produkcijas, lai nodrošinātu cilvēkus ar svaigu un gardu maizi.
Labdarība un atbalsts 
Jau kopš 1996. gada Hanzas Maiznīca realizē labdarības programmu, piegādājot svaigu maizi vairākiem invalīdu aprūpes centriem un bērnu namiem visā Latvijā. Savukārt, 2009. gads ir jau trešais gads, kopš  Hanzas Maiznīca atbalsta Nordea Rīgas maratonu. Kā arī A/S Hanzas maiznīca sponsorē dažādus pasākumus, tadā veidā paugstinot savu reputāciju un reklamē savu produkciju.
Uzņēmums kopš pagājušā gada nogales, sadarbībā ar 7 labdarības organizācijām, nogādā trūkumcietējiem un daudzbērnu ģimenēm "Hanzas maiznīcas" cepto maizi. Lai palīdzību saņemtu pēc iespējas plašāks cilvēku loks, ir izveidots Hanzas maiznīcas Maizes fonds, kas ļauj labdarības aktivitātes veikt daudz organizētāk un efektīvāk.
Hanzas maiznīcas maizes fonds ir iesaistījies arī ziedot.lv kampaņā “Paēdušai Latvijai”, kuras laikā rudenī tiks veidotas pārtikas pakas, lai palīdzētu tiem, kam tas ir nepieciešams. Hanzas maiznīca ir pirmais Latvijas ražotājs, kas ir izteicis atbalstu šai kampaņai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties