Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:237345
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

ROMANTISKAIS STILS- FRIZŪRAS
Veidojot skaistu dizainu, ir svarīgi apsvērt matu garumu. Īsajiem īslaicīgiem matu griezumiem jāizmanto skaisti aksesuāri - pārsējs, zirglietas vai zibspuldzes stienis, tiĀra un citi. Frizūra gariem matiem romantiskā stilā nodrošina gan veiklību, gan neuzmanību. Modernie frizūras romantiskā stilā tiek uzrādītas vienkāršā versijā - izveicīgā čaulā vai mīļajās cirtas, kas sakārtotas mīkstajās cirtas.

ROMANTISKAIS STILS- GRIMMS
Galvenais kritērijs, kas jāievēro, veidojot maigumu, ir maigums un izteiksmīgums. Ideāls risinājums būtu izvēlēties klasiskus instrumentus - sarkano lūpu krāsu un melno acu zīmuli. Tomēr acīm nedrīkst pievienot pārāk plašas līnijas. 2018 romantisko stilu akcentē dabas aplauzuma popularitāte. Šajā gadījumā ir nepieciešams identificēt sejas kontūras, un āda nodrošina gludumu.

SPORTISKAIS STILS
Sportiskā stilā darina gan ikdienas, gan darba, gan sporta apģērbu, jo šī stila tērpi ir ērti un praktiski, tiem raksturīgs ērts griezums, daudz detaļu, aizdares elementu.Sportiskais stils ietver variācijas gan par amerikāniskiem safari medniekiem, gan par džinsos ģērbtiem strādniekiem un atpūtniekiem (džinsu auduma bikses, svārki, krekli, topiņi, sarafāni darināti darba apģērbu noskaņās un valkājami kombinācijās ar T-krekliem vai polo krekliem, auduma vai ādas galvassegām).
Safari stili topa apģērbs ir krekls kā bluzons (bieži ar atrotītām piedurknēm un daļēji sapogātām pogām) un svārki vai bikses ar uzšūtām kabatām, jostām, armijiskiem uzplečiem.
Sportiskajam stilam savu daļu devuši atsevišķu sporta veidi tipiskie apģērbi, visvairāk – tenisa, golfa un jāšanas sporta apģērbi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties