Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:746902
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

REUTERS ir pasaulē vadošā ziņu un finanšu informācijas aģentūra. Tai nav līdzīgu ziņu un informācijas apjoma un sarežģītības jomā , kuru tā [aģentūra REUTERS] sniedz bankām , masu mēdijiem un augošam lietotāju skaitam.
Kaut gan kompānija ir pazīstama visā pasaulē kā starptautiskā multimediju aģentūra , vairāk nekā 90% tās ienākumu dod finanšu darījumu pakalpojumi. Apmēram 330000 finanšu tirgu profesionāļu , kuri strādā ar akcijām , ārvalstu valūtu , naudu, kā arī enerģijas tirgus izmanto REUTERS produktus. Aģentūra REUTERS kļuva slavena tāpēc , kā bija spiesta paplašināt piedāvāto pakalpojumu klāstu. Tā apkalpoja Britu presi un citas Eiropas valstis , kā arī paplašināja savu saturu , un ietvēra vispārīgas un ekonomiskās ziņas no visas pasaules.
REUTERS nodrošina informāciju par vairāk nekā 40000 kompānijām . Bez tam ikdienu tiek izdotie vairāk nekā 8 miljoni vārdu 19 valodās. Kompānija ir vislasītākais ziņu avots Internetā. To lasa 1 miljons cilvēku.
Galvenais REUTERS ofiss atrodas Londonā. Tajā pat laikā aģentūra tiek vadīta decentralizēti no 20 reģionālām pārstāvniecībām. Šodien Londonas filiāle dod mazāk par 8% no kompānijas ieņēmumiem.
Aizsargājot kompānijas neatkarību , REUTERS statūti aizliedz jebkuram akcionāram turēt vairāk par 15% no kompānijas akcijām.


REUTERS vēsture

1851 : Paul Julius Reuter , Vācijā dzimušais imigrants , atbrauca uz Londonu no Āhenas (Vācija ). Viņš sāka nodarboties ar to , ka piegādāja ziņas un akciju kursus , izmantojot tehnoloģijas kombināciju , tai skaitā , telegrāfa kabeļus un pasta baložus. Reuteram tajā laikā piederēja pasta baložu flote , kurā bija nedaudz vairāk par 200 putnu. Tas palīdzēja aģentūrai iegūt ātras , precīzas un objektīvas kompānijas reputāciju.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties