Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:578400
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas man patika un nepatika?
Man šī grāmata ļoti patika, jo tajā bija pievērsta uzmanība sīkumiem, interesanti apspēlētas situācijas un loģisks, saprotams atrisinājums. Pat no sākuma neloģiskākajai slepkavībai bija pamats. Noteiki mana mīļākā daļa grāmatā bija atrisinājums, jo tajā viss tika paskaidrots. Bija negaidīti, ka vainīgais bija sers Čārlzs, jo viņš pat nebija viesības, kur tika noindēts otrais upuris. Visu romāna laiku autore lika noprast, ka vainīgs ir sulainis, kurš pazuda pēc viesībām pie Bartolomeja. Beigās izrādījās, ka pazudušais sulainis bija sers Čārzls. Viņš kā izcils aktieris notēloja sulaini, lai uz viņu nekristu nelādas aizdomas.

Man sākumā nepatika, ka pirmā slepkavība jauca galvu. Tā likās neloģiska, jo nevienam nebija motīva nogalināt mācītāju. Bet beigās pat tai atrada skaidrojumu. Tā bija nejauša slepkavība, sers Čārlzs vienkārši gribēja izmēģināt slepkavību. Proti, vai viņš varēs nogalināt upuri tā, lai nerastos aizdomas un pat Puaro, slavenais detektīvs, to nesaprastu. Un noteikti zīmīgākais teksts no grāmatas bija tad, kad Puaro runāja ar Seterveitu, kurš tikko bija sapratis, ka pirmais upuris bija nejauš un varēja mirt jebkurš, viņš Seterveitam teica:,,Ir pat vēl briesmīgāka iespēja, un to jūs neesat ņēmis vērā. Tas varēju būt ES.’’

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1383257
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties