Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:789862
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.12.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tā kā Biznesa augstskola „Turība” saviem studentiem piedāvā daudz un dažādas prakses iespējas ārzemju viesnīcās, jau otro gadu izvēlējos savas zināšanas viesmīlības un tūrisma jomā papildināt Grieķijas viesnīcā „Grand Resort Lagonissi”. Strādāju tur no 15.maija līdz 20.augustam. Kaut gan mana specializācija ir viesnīcas administrators praksi izgāju restorānā Galazia Hytra, jo viesnīca nepiedāvāja iespēju praktizēties viesu uzņemšanas dienestā.
„Grand Resort Lagonissi” ir 5 zvaigžņu viesnīca. Tā atrodas 40 kilometrus no Grieķijas galvaspilsētas Atēnām, nelielā apdzīvotā vietā – Lagonissi. Tur viesus netraucē ne skaļa naktsdzīve, ne arī cilvēku ikdienā radītais troksnis, kas sastopams pilsētā. Vienīgais traucēklis ir automašīnu radītais troksnis, ko var dzirdēt vakaros, jo blakus atrodas šoseja.
Viesnīca atrodas ļoti piemērotā vietā – uz 120 akru lielas pussalas, kas iestiepjas Egejas jūrā. Visapkārt ir dzidri zils ūdens un ļoti skaista daba – kalni un jūrā redzamas nelielas salas.
Pašā Atēnu centrā, 40 km attālumā no viesnīcas, atrodas slavenā Akropole, bet dodoties 29 km uz dienvidiem no Lagonissi ir Sounio, kur atrodas Poseidona templis. Atēnu starptautiskā lidosta „Eleftherios Venizelos” ir tikai 24 km attālumā no viesnīcas, bet Piraeus osta – 43 km. Tuvākie tirdzniecības centri un veikali atrodas Glyfada (20 km). Tur ir arī golfa laukums ar 18 bedrītēm.
„Grand Resort Lagonissi” ietilpst viesnīcu ķēdē „Helios hotels & resorts”. Vēl šajā viesnīcu ķēdē ir „Elounda Beach”, „Elounda Bay Palace”, „Amphitryon Hotel”, „Nafplia Palace”, „Kalimera Kriti” un „Kernos Beach”.
Vēl „Grand Resort Lagonissi” ir starptautiskā viesnīcas apvienojošā organizācijā „The Leading Hotels of the World”. Tajā ietilpst vairāk nekā 420 pasaules ievērojamākās viesnīcas un kūrorti.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties