Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:221748
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.03.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi un priekšlikumi
SIA „Terrosk” ir dārzeņu pārstrādes uzņēmums, kas papildus nodarbojas ar dārzeņu un augļu vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību. Uzņēmuma pamatdarbības veids - svaigu un vārītu tīrītu dārzeņu iepakošana vakuumā un to vairumtirdzniecība.
Saskaņā ar SIA „Terrosk” statūtiem, uzņēmuma galvenais darbības mērķis ir apmierināt klientu vajadzības kvalitatīvu un svaigu dārzeņu piegādē, jaunu darba vietu radīšana, bezdarba samazināšana, ieņēmumu palielināšana, peļņas iegūšana, sadarbības paplašināšana ar partneriem gan Latvijas iekšienē, gan ārpus Latvijas robežām, jaunu klientu piesaiste.
SIA „Terrosk” tiek ražoti vairāki desmiti dažādu svaigu un vārītu dārzeņu sakņu produktu, skābēti kāposti un skābēti gurķi, kuri tiek iepakoti vakuuma iepakojumā, kā arī plastmasas spainīšos. Ražotās produkcijas klāsts ir atšķirīgs no sezonas un pieprasījuma, tāpēc tiek ražoti dažādi produkti atbilstoši pircēju – pasūtītāju vēlmēm.
Galvenās izejvielas uzņēmums iepērk no zemnieku saimniecībām Latvijā: Dobeles, Iecavas, Olaines, Valmieras, Jelgava, Baldone, Bauska, kā arī no Polijas, Zviedrijas un Dānijas.
Latvijā uzņēmums sadarbojass ar tādiem vairumtirgotājiem, kā SIA „Daneks”, SIA „Kabuleti”, SIA „Jutaks”, SIA „A Frutis” un citiem.
Uz doto brīdi, uzņēmuma lielākie konkurenti ir SIA „Palete”, SIA „Bille”, SIA „Latskana” un SIA „M&D lietas”.
Uzņēmums spēj nodrošināt regulāras piegādes lielos daudzumos, jo piegāde ikdienas Rīgas pilsētā un lielākajās rajona pilsētās tiek nodrošināta ar septiņiem mikro refrižeratoriem, kas liek secināt, ka uzņēmumam ir labi attīstīta un organizēta loģistikas sistēma.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties