Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:324463
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    3
  Ievads    4
1.  Loģistikas sistēmu teorētiskais raksturojums    6
1.1.  Integrētā loģistikas sistēma    12
2.  Uzņēmuma SIA „Baltrotors” raksturojums    18
2.1.  SIA „Baltrotors” SVID analīzes raksturojums    20
3.  Uzņēmuma SIA „Baltrotors” loģistikas sistēmas raksturojums    22
3.1.  Uzņēmuma SIA „Baltrotors” struktūras raksturojums    23
3.2.  Iepirkumu organizēšanas process uzņēmumā SIA „Baltrotors”    26
3.3.  Ražošanas organizācijas process uzņēmumā SIA „Baltrotors”    29
3.4.  Pasūtījumu apstrādes un izpildes cikls    32
4.  Pašvērtējums    40
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    42
  Pielikums    43
Darba fragmentsAizvērt

4. Pašvērtējums
Prakses laikā darba autors pilnveidoja un nostiprināja, kā arī apguva jaunas zināšanas par krājumu vadīšanas procesu, noliktavu saimniecības procesiem, kā arī ar darbībām, kas saistītas ar pasūtījuma apstrādi un tā izpildi. Darba autors iepriekšējo prakšu ietvaros jau bija ieguvis izpratni par procesiem, kā notiek loģistikas darbību organizācija konkrētajā uzdevumā.
Šīs prakses ietvaros darba autors piedalījās iknedēļas uzņēmuma sapulcēs, līdz ar to iegūstot priekšzināšanas par kopējo procesu ciklu, kas norit sākot no stratēģiskās plānošanas, līdz brīdim, kad saražotā produkcija tiek atkrauta pārvadājumu organizatoram un nogādātā gala patērētājam. Prakses laikā darba autoram bija iespēja iepazīties ar uzņēmuma struktūrvienību darbu, kas tiešā un netiešā veidā ir cieši saistīts ar loģistikas sistēmas kopējo darbību un tās veiktspēju. Iepirkumu organizēšanas struktūrvienībā darba autors ieguva un papildināja zināšanas par krājumu plānošanas un organizēšanas procesiem, par to, pēc kādām vadlīnijām tiek izstrādāti krājumu plāni, pēc kādas klasifikācijas tie tiek grupēti, un pēc kādiem modeļiem notiek to papildināšana. Tika nostiprinātas zināšanas, piedaloties piegādāto krājumu piegādēs, veicot to dokumentāciju, kā arī to atbilstību iepirkumu prasībām. Tika izzināts process, pēc kādiem kritērijiem vadās iepirkumu struktūrvienība, piegādātāju atlases procesā, tika apgūtas zināšanas par to, kuri faktori ir svarīgākie ražošanas uzņēmumam, iepērkot izejvielas un ražošanai nepieciešamās, komplektējošas detaļas, kā arī to, uz kādiem noteikumiem uzņēmums SIA „Baltrotors” slēdz līgumus ar šo materiālu piegādātājiem. Apgūstot iemaņas, kas nepieciešamas krājumu vadīšanas procesos, darba autors piedalījās iekšējas loģistikas darbības organizēšanā, kā arī izejmateriālu izsniegšanā no centrālās noliktavas, tādējādi, nostiprinot savas zināšanas par noliktavas saimniecības procesiem un iekšējās loģistikas organizācijas procesiem. Darbs ar uzņēmuma iekšējo loģistiku autoram sniedz padziļinātu izpratni par loģistikas sistēmas darbību, palīdzēja identificēt problēmas, kas traucē dažādu procesu izpildei, piemēram, tas, ka netiek izmantotas informācijas sistēmas „1C” potenciālās iespējas, kā arī sistēma, pēc kādas tiek veikta izejmateriālu skaitu ir kļūdaina. Ikdienas darbā ar uzņēmuma iekšējo loģistiku darba autors veica iekšējās preču plūsmas dokumentāciju, konkrēto izejmateriālu izsniegšanu no darba autora pārvaldībā esošās noliktavas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties