Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:728948
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.02.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Es izvēlējos šo pētījuma tēmu, jo, uzturoties skolā, tās ikdienā jutu un ievēroju, ka šeit aktīvi darbojas skolēnu pašpārvalde. Vēlāk, pētot skolas dokumentāciju, ievēroju, ka Vecpiebalgas vidusskolas klašu audzinātāju MK darba plānā 2017./2018.mācību gadam viena no aktuālajām prioritātēm ir: „Aktualizēt skolēnu pašpārvaldes darbību.” Tas man lika aizdomāties par to, kāpēc pašpārvalde šai skolai ir tik neatņemama ikdienas sastāvdaļa un kāpēc tai tiek pievērsta tik liela uzmanība. Izlēmu izpētīt, kāda ir pašpārvaldes sistēma šajā skolā, kā arī atrast būtiskākos ieguvumus no tās darbības. Manuprāt, pētījums var noderēt citām skolām, kurās vēl nedarbojas skolēnu pašpārvalde, lai gūtu motivāciju tās ieviešanai, balstoties uz citu skolu pieredzē fiksētajiem ieguvumiem.
Vispirms es veltīju laiku lai izpētītu izglītojamo pašpārvaldes reglamentu. Vecpiebalgas vidusskolas skolēnu pašpārvalde sastāv no 10 skolēniem vecumā no 8. līdz 12.klasei – pašpārvaldes prezidenta, pašpārvaldes prezidenta vietnieka - Bērnu tiesību aizsardzības grupas vadītāja, kultūras grupas vadītāja un vietnieka, sporta grupas vadītāja un vietnieka, izglītības grupas vadītāja un vietnieka un informācijas grupas vadītāja – lietveža, protokolista - un vietnieka. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1370572
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties