Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:155651
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.07.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA Latgranula tika dibināta 1998. gada 20. jūnijā. Tas ir ģimenes uzņēmums, kura īpašnieki ir tēvs un 2 dēli. Sākumā šajā uzņēmumā strādāja 10 cilvēki, ar kuru palīdzību tika uzbūvētas un iekārtotas visas ēkas no pašas nulles. Tajā nav ieguldītas nekādas ārvalstu investīcijas.
Kompānijas darbība tika balstīta uz ekoloģiski tīra kurināmā ražošanu; tad ar to Latvijā neviens uzņēmums vēl nenodarbojās un tā šķita lieliska perspektīva.
Šobrīd Latgranulā strādā 56 cilvēki un uzņēmumam ir stabila vieta gan vietējā tirgū, gan arī ārvalstu tirgū (Dānija. Zviedrija un Angliju). Tā darbība ir balstīta uz:
• kokskaidu granulas
•kokskaidu briketes
•pakotas ēveļskaidas.
Uzņēmuma darbības sfēra ir ekoloģiski tīra kurināmā ražošana kā arī dzīvnieku pakaišu ražošana, kuri tiek tirgoti Latvijas tirgū, kā arī eksportēti uz Dāniju, Zviedriju un Angliju.
SIA Latgranula nodarbojas ar granulu un brikešu vairumtirdzniecību un arī mazumtirdzniecību. Ārvalstu firmas slēdz līgumus uz visu gadu, jo izmanto piedāvāto produkciju katlumāju, TEC staciju u.c. ēku apkurināšanai. Taču Latvijas uzņēmumi- zivs rūpnīcas un lielās ražotnes lielākoties iegādājas tikai ziemas periodā, jo vasaras periodā viņiem nav nepieciešama sevišķa apkurināšana.
Taču uzņēmumā produkciju var iegādāties arī individuālie pircēji. Tas ir ļoti izdevīgi gan firmai gan pircējam, kuram nav tad jāpērk briketes par lielāku cenu veikalā.
SIA Latgranulai tagad jau ir stabils klientu loks, kurš aizvien paplašinās, pieaug apgrozījums un peļņa, jo šis uzņēmums ir pazīstams ar savu produkciju un tās kvalitāti.
SIA Latgranula ir sabiedrība ar ierobežotu atbildību, tā daļas nav publiskās apgrozības objekts. Tās sākuma kapitāls bija 2000Ls, uzņēmumā nav ieguldītas ārzemju investīcijas.
Tā valdi veido uzņēmuma prezidents un 2 direktori.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties