Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
5,99
Ietaupījums:
1,08 (18%)
Cena ar atlaidi*:
4,91
Pirkt
Identifikators:498593
Vērtējums:
Publicēts: 06.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Iepazīšanās ar uzņēmumu    3
2.  Tirdzniecības zāles un apmeklētāju apkalpošanas organizācija    5
3.  Uzņēmuma darba organizācija un vadība    7
3.1.  Dokumentācijas izstrāde un noformēšana ražošanas procesā un apmeklētāju apkalpošanā    7
3.2.  Darbs ar personālu    8
3.3.  Vadības process uzņēmumā    10
4.  Informācijas un reklāmas darbs uzņēmumā    13
  Izmantotā literatūra    37
Darba fragmentsAizvērt

2. Tirdzniecības zāles un apmeklētāju apkalpošanas organizācija
Tirdzniecības zāles plānojuma, iekārtu raksturojums, interjera, izvērtējums
Tirdzniecības zāles plānojums ir pārdomāts un optimizēts, tā kā tas atrodas uz ārā terases- balkona, tajā nav daudz vietas, bet tas ir izkārtots tā, lai galdu izkārtojums netraucētu cits citam, lai klienti viens otram netraucētu sēžot pie galdiem, lai viesmīļi varētu viegli pārvietoties pa zāli, nevienu neaizskarot. Galdu izkārtojumu (skatīt fotoattēlā pielikumā Nr.2) Un uzņēmuma shematisko plānojumu (skatīt pielikumā Nr.1)
Ienākot iekšā terasē labajā pusē, būs plīts, pie kuras čakli gatavos plānās pankūkas, pavārs, nedaudz tālāk uz priekšu ir bāra lete ar bāra krēsliem, kur klientiem var pagatavot brīnišķīgi gardus kokteiļus, un pašā terases stūrī ir grila iekārta, jo vasaras sezonā un terases gatavo daudz grila burgerus. Šo ēdienkarti (skatīt pielikumā nr.4)
Interjers ir ļoti vienkāršs un gaumīgs, kā jau paša uzņēmumā nosaukumā ir dēvēts Ecocaterging, Eco ir ekoloģisks tīrs un pagatavots no sezonāli pieejamie produktiem, tad arī interjerā virmo tīras dabas krāsas, koks, uz palodzēm podiņos augs zāle, timiāns, dažādi garšaugi. Tas viss piedod to tīro un gaumīgo noskaņu. Daudzas no iekārtojuma lietām ir vienkāršs atjaunotas, tām ir piedota otrā dzīvība. Visu cauri dienu terasi apsilda un piedod romantisku apgaismojumu sildlapmas. Kā arī baltas bumbu virtenes, ar kurām ir noklāti griesti.
Apkalpojošais personāls, tā darba izvērtējums, apkalpošanas process
SIA „Ecocatering” apkalpošana ir komandas darbs, katram ir noteikt dienas uzdevums, kas obligāti ir jāizpilda līdz noteiktam laikam, piemēram, viesi pusdieno tavā ierodas no pulksten 12.00 tātad līdz šim laikam, visiem ēdieniem, uzkodām, saldajiem ēdieniem jābūt uz galda gataviem. Katram darbiniekam uzņēmumā ir sava darba veicamā funkcija. Kāda katram tā ir to nosaka darbinieka pamatpienākums, amata aprakts, ar kuru tiek darbinieks iepazīstināts pirms stāšanās darba attiecībās ar darba devēju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Restorāna pakalpojumu komerczinības”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/498593

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties