Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:796296
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.10.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Mēneša plānojums    5
  Dienu plānojumi    7
Darba fragmentsAizvērt

Dienas plānojums (14)
SR mācību jomās (dienā integrētajām jomām):
Valodas mācību joma – atbild uz jautājumiem par redzēto un dzirdēto; jautā, lai iegūtu informāciju. Raksta rakstītos burtus ierobežotā laukumā.
Matemātikas mācību joma – skaitu apzīmē ar tam atbilstošiem cipariem, raksta ciparus. Izzina ģeometriskās figūras, to skaitā telpiskus ķermeņus, raksturo to formu, saista ar atpazīstamiem objektiem, vēro tos no cita skatpunkta (no augšas, no sāniem).
Veselības un fiziskās aktivitātes mācību joma - pārvietojas sev un citiem drošā veidā dažādās šķēršļu joslās un kustību rotaļās; apvieno soļošanu, skriešanu, rāpošanu, rāpšanos, notur līdzsvaru, izvēlas pārvietošanās veidu atbilstoši situācijai
Plānotās bērnu darbības:
Valodas mācību joma – burts i, ī, nosauc vārdus, kas sākas ar i, ī. Pasaka par “I” burtu. Burta “I” rakstīšana burtnīcā.
Matemātikas mācību joma – atšķir dažādas figūras, atrod tās grupās, ciparu rakstīšana burtnīca.
Veselības un fiziskās aktivitātes mācību joma - pārvietojas, vienlaikus izpildot dažādas kustības ar rokām. Apvieno kustības nepārtrauktā ritmiskā darbībā, pārejot no vienas kustības nākamajā (skrien – lec, skrien – pārkāpj šķērslim, rāpo – izlien). Pārvietojas, turoties ar rokām (karājoties), no viena posma uz nākamo. Pārvietojas ar tehniskajiem un speciālajiem līdzekļiem. Pārvietojas dažādos veidos šķēršļu joslās un kustību rotaļās ar noteikumiem. Izvēlas sev interesējošu aktivitāti. Kopā ar citiem piedalās kustību rotaļās
Izmantotie materiāli: darba burtnīca, pildspalva vai parastais zīmulis, stāstu grāmata.
Pašanalīze: Veselības un fiziskās aktivitātes mācību jomā ir atsevišķa nodarbība pus stundas apmērā, ko vada sporta skolotāja. Bērni ar interesi klausās manā teiktajā, jo mēģinu visu pasniegt interesanti, par tiem pašiem burtiem, stāstu vai lasu aizraujošos stāstus. Man izdevās aizraut bērnus un ieinteresēt apgūt ko jaunu, atkārto jau zināmo un nostiprināt iegūtās un jau zināmās prasmes par burtiem. Darbu grupā organizēju divos centriņos, iespējams labāk divus centrus kā latviešu valodu un matemātiku vienā dienā neņemt, jo abi ir svarīgi, bet skolotāju palīgs piepalīdz, tāpat arī grupas skolotāja. Atņemama dienas aktivitāte ir pastaiga svaigā gaisā, kas arī prasa lielu uzmanību, atbildību no skolotāja, manuprāt, arī tas man šajā dienā izdevās labi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1381191
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties