Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:983046
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No novembra līdz 21. decembrim 2004. gadā biju praksē SIA “Tonus Elast”. Par manas prakses kontroli un norisi bija atbildīga administrācijas direktore Ludmila Jančenko.
Pirmajā dienā es iepazinos ar uzņēmumu un tā darbību, un darbiniekiem. Man bija iespēja būt nelielā izglītojošā ekskursijā šūšanas cehā, piegriešanas un adīšanas cehā, kā arī mārketinga nodaļā.
Prakses laikā mani pienākumi nebija grūti, bet samērā viegli, jo pārsvarā mani nodarbināja grāmatvedības nodaļa, kā arī palīdzēju mārketinga nodaļā un administrācijā.
Visu nepieciešamo informāciju ievācu prakses gaitā, prakses atskaiti noformēju, izmantojot savas zināšanas, ko ieguvu skolā, kā arī zināšanas, kuras es ieguvu, strādājot SIA “Tonus Elast”.
Pirmsākumos firma izgatavoja tikai nelielu daļu no tā plašā izstrādājumu klāsta, kas tagad pieejams medicīnas preču tirgū, to skaitā elastīgās jostas un saites. 1996.gadā produkcijas sortiments papildinājās ar vēl trim izstrādājumiem, sākot ar 2004. gadu uzņēmumam ir vēl jaunāks izstrādājumu, varikozās zeķes un zeķubikses. Uzņēmums ražo vairāk kā 50 produkcijas sortimenta vienības. Visi izstrādājumi tiek izgatavoti no augstvērtīgām, ekoloģiski tīrām izejvielām, un darba pieredze ir pierādījusi, ka šī produkcija palīdz un ir nepieciešama cilvēkiem. Pašlaik firma ražo 11 veidus elastīgās jostas, 10 veidus elastīgās saites, 17 veidus elastīgās bandāžas un veļas māmiņām grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā un dažādus neoprēna izstrādājumus (neoprēna apsējus apakšstilba fiksācijai, neoprēna jostas un citus), zeķubikses varikozām vēnām. Izstrādājumi ir paredzēti dažāda veida traumu, slimību profilaksei un ārstēšanai bērniem un pieaugušajiem. Liepājnieki un Liepājas viesi var produkciju apskatīt un iegādāties firmas “Tonus Elast” veikalā Peldu ielā 38.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties