Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,99
Ietaupījums:
0,70 (14%)
Cena ar atlaidi*:
4,29
Pirkt
Identifikators:493652
Vērtējums:
Publicēts: 11.10.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016.g. - 2017.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Gan Bei    4
2.  Uzņēmuma kā sistēmas darbības raksturojums    5
3.  Uzņēmuma struktūra, tās atbilstība uzņēmuma mērķu īstenošanai    6
4.  Lēmumu pieņemšanas procesi uzņēmumā    7
5.  Organizācijas veids, tā atbilstība uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem    7
6.  Restorāna kopējais vērtējums    8
7.  Uzņēmuma darbības SVID analīze    11
8.  Uzņēmuma stratēģija, tā atbilstība iekšējai/ ārējai videi    13
9.  Uniformas standarti    14
10.  Tirdzniecības zāles sagatavošana viesu apkalpošanai    19
10.1.  Mazgāšanās līdzekļi    19
10.2.  Prasības,kādas tiek izvirzītas viesmīlim apkalpošanas laikā    19
10.3.  Viesmīļa darba piederumi    21
11.  Apkalpošanas standarti    22
11.1.  Etiķetes likumi    24
11.2.  Viesu sagaidīšana un pasūtījuma pieņemšana    24
12.  Secinājumi    26
13.  Priekšlikumi    27
  Izmantotā literatūra    28
Darba fragmentsAizvērt

Ik gadu personālam ir jāliek eksāmens, kura laikā tiek pārbaudītas ēdienkartes zināšanas( jāzin visas sastāvdaļas katram ēdienam un dzērienam).
Viens no galvenajiem viesmīļa darba piederumiem ir darba salvete. Darba salvetes jeb rokas dvieļa pielietojums -neapdedzināt rokas, kad tiek pasniegti karstie ēdieni un minimāli notīrīt traukus pirms tie tiek servēti uz galda. Rokas salvetei pastāvigi jābūt tīrai un tai jābut vai nu rokā,vai uz oficianta rokas. Ar to nekādā gadījumā netiek tirītas drupačas no galda virsmas, kā arī to neizmanto kā salveti kurā noslaucit rokas. Rokas dvielim jābūt tīram, baltam un izgludinātam(saburzīts vai netīrs rokas dvielis tiek nomainīts uz citu). Ikdienas rokas dvielim jābūt divkārši salocītam uz pusēm un jāatrodas oficianta kreisajā rokā. Nav pieļaujams to likt kabatā,padusē vai likt uz pleca.Paplāte tiek izvietota un nēsāta uz vienas rokas (uz kreisās rokas,ja Jūsu stiprā roka ir labā). Nav pieļaujams nēsāt paplāti ņemot to aiz malas ar abām rokam. Izņēmuma gadījumā,ja tā ir ļoti smaga,tad to nesam ar abām rokām. Kategoriski aizliegts likt paplāti uz viesu galda vai uz kaimiņu galda!!! (Gan Bei arhīvs, 2015)
Servants ir viesmīļa darba galds, kuru izvieto tirdzniecības / banketu zālē, katram viesmīlim savā sektorā. Kopumā restorānā ir 5 servanti. Tajā tiek novietota daļa no traukiem, galda piederumiem, salvetes, viesmīļa darba rīki. Servants ir atverams plaukts ar divām durvīm un divām atvilknēm, tā izmēri “Gan bei city”:
• Augstums – 900 mm
• Garums – 1200 mm
• Platums – 550 mm
Kopumā restorānā ir 33 galdi, no kuriem divi ir banketa, 9 mazie (max 4 cilvēkiem) un 22 lieli ( max 6 cilvēkiem).

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Prakses atskaite. Mikro, mazo un vidējo uzņēmumu vadība”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/493652

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties