Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:178209
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
1.1.  Sniegto pakalpojumu klāsts    5
1.2.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    7
1.3.  Uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums    8
  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    13
2.  TEHNOLOĢISKIE PROCESI    13
2.1.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    14
2.2.  Izejvielu sagāde    15
2.3.  Izejvielu uzglabāšana    17
2.4.  Izejvielu pirmapstrāde    21
3.  Uzņēmuma iekšējās vides analīze (stiprās un vājās puses)    24
  SECIMĀJUMI    26
  PRIEKŠLIKUMI    27
Darba fragmentsAizvērt

SECIMĀJUMI
1. Viesnīca Rondane SPA atrodas Norvēģijas dienvidos, 300 km attālumā no Norvēģijas galvaspilsētas Oslo un 240 km attālumā no Trondheimas.
2. No Oslo, kā arī no citām lielākām pilsētām, ir viegli pieejams sabiedriskais transports (gan vilciens, gan autobuss), kas nogādās līdz viesnīcai tuvākajai pilsētai.
3. Viesnīcu Rondane SPA orientējās uz vietējiem tūrsitiem, kā arī tūristu grupām no Dienvidkorejas, Francijas, Vācijas un Krievijas.
4. Rondane SPA viesnīcu visbiežāk apmeklē miera un klusuma mīļotāji, putnu vērotāji, kā arī aktīvā tūrisma cienītāji.
5. Kolektīvs ir draudzīgs un saliedēts.

PRIEKŠLIKUMI
1. Renovēt viesnīcas numurus;
2. Popularizēties sociālajos tīklos, kā, piemēram, twitter, facebook, instagram;
3. Pieņemt darbā nepieciešāmo darbinieku skaitu, lai darbinieki nestrādātu bez brīvdienām.
4. Ievest bezmaksas papildus pakalpojumus (gludeklis numurā, trenažieru zāles bezmaksas apmeklējums).
5. Uzlabot darbinieku svešvalodu līmeni, rīkojot svešvalodu apmācības (angļu valodas apmācības, kā arī vietējās norvēģu valodas apguvei)
6. Motivēt darbiniekus, lai tie veiktu tiem uzticēto darbu efektīvāk (prēmijas, vairāk brīvdienu, uzslavas).
7. Katram cilvēkam izsniegt vismaz divus formas komplektus.
8. izveidot telpu iedalījumu pārtikas apstrādes zonā
9. Ir nepieciešams vairāk kontrolēt saimnieciskā dienesta darbu, jo bieži viesi sūdzējās, ka numuriņi nav sakopti kārtīgi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties