Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:236199
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
  UZŅĒMUMA VISPĀRĒJAIS RAKSTUROJUMS    4
1.1.  „Transfermena” darba raksturojums    6
1.2.  Pakalpojumu raksturojums un piedāvājums    7
1.3.  Apkalpošanas kultūra    7
  SECINĀJUMI    9
  PRIEKŠLIKUMI    10
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Akay Travel Servise ir viena no lielākajām ienākošā tūrisma aģentūrām Turcijā, kas darbojas 37. gadus tūrisma jomā, kas, savukārt, ļauj kvalitatīvi apkalpot ārzemju viesus Turcijā, uzņemot viņus no ļoti daudzām pasaules valstīm un piedāvājot dažādas ekskursijas ražīgai atpūtai.
• Uzņēmums sadarbojas ar vairākām tūroperatoriem no tādām valstīm kā Lielbritānija, Ungārija, Bulgārija, Serbija, Albānija, Irāna utt., līdz ar to firmā strādāja pārstāvji, kas runāja angļu, krievu, vācu, turku, ungāru, bulgāru, čehu un citās valodās, kas ir galvenā priekšrocība šim uzņēmumam, jo tūrists var būt drošs par to, ka svešā valstī viņu sapratīs un sagaidīs „savs cilvēks”.
• Uzņēmuma produktam ir raksturīga sezonalitāte (1.05 – 31.10), bet visu atlikušo laiku Akay Travel nodarbojas ar citu veida darbību (ēku būvēšanu un nekustamo īpašumu pārdošanu, konferencijas organizēšana utt.).
• Akay Travel Servise rūpējas par saviem darbiniekiem un attiecībām ar darbiniekiem, regulāri rīkojot kopīgus izklaides pasākumus, kas palīdz darbiniekiem no Eiropas valstīm iejusties Turcijas kultūrā un dzīves ritmā.
• Ofiss neatbilst drošības standartiem (nav pirmās palīdzības aptieciņas, ugunsdzēšanas aparāts, signalizācijas utt.).
• Tūrisma firma netaisa apmācības seminārus jaunajiem strādniekiem, tiem pašiem jāmācas un jāapgūst visus „trikus”.
• Darbā pieņem vairakkārt savus draugus un paziņus, bez jebkādas atlases, kuru kvalifikācija neatbilst veicamajam amatam.
• Gidu trūkuma dēļ citās firmās, ar ko sadarbojas Akay Tour, sūta praktikantus, kas nespēj sniegt informāciju klientiem atbilstošā valodā, jo nezin to, kā arī nepietiek tikai ar angļu vai krievu valodas zināšanām, jo tūristi mēdz būt dažādi (piem., čehi, serbi, albāņi, poļi utt.).
• Nenoteiktas programmas dēļ, operatoriem ir grūti sadalīt tās, jo ļoti bieži gadās tā, ka viss mainās pēdējā brīdī. Līdz ar to, gidiem nav konkrētas brīvdienas.
• Uzņēmuma šoferi runā tikai turku valodā, tādējādi gidi nespēj komunicēt ar viņiem.
• Uzņēmuma vadībai Kemeras reģionā atbilst autoritārais jeb direktīvais vadības stils, jo necenšās novērtēt taisnīgi firmas darbiniekus - ir tikai viens pareizais risinājums un tās nevar būt tavs; dod sīkus precīzus, noradījumus, uzdevumus, kā arī ir bail no padoto konkurences.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties