Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:108858
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pašanalīze
Stunda izdevās labi, jo veidojās ļoti labs kontakts ar bērniem, iespējams tāpēc, ka mazliet emocionāla tēma. Jo šajā vecumā bērniem draugi ir ļoti svarīgi, viņi pārdzīvo ja kāds ar viņiem nedraudzējas utml.
Baidījos par lasāmo tekstu, vai nebūs par sarežģītu, bet nē viss noritēja labi, manuprāt, tāpēc, ka izvēlējos lasīšanu pa vienam, vienam aiz otra. Sākumā biju plānojusi, ka bērni lasīs individuāli, tad varētu rasties problēmas, jo bērnu lasīšanas temps bija ļoti atšķirīgs.
Šajā stundā skolēniem, manuprāt, izdevās labāk iepazīt savus klases biedrus, novērtēt savus draugus un saprast, kas tad tiešām ir īsti draugi.

Secinājumi
Stundām tēmas izvēlējos, balstoties uz vasaras tuvošanos un aktualitātēm, kas ir šajā laikā- draudzība, drošība, naudas lietas un arī tomēr šī mājokļa uzturēšana. Jo vasara ir tas laiks, kad bērni tomēr ir mazāk kopā ar pieaugušo, jo viņiem ir vairāk brīvais laiks. Gribēju, lai vēlreiz bērni atceras par drošības noteikumiem, lai vasara noritētu bez starpgadījumiem. Arī nauda ir jāplāno, ko varam un ko nevaram atļauties nopirkt par vecāku iedoto naudu. Katrā ziņā, tas pēc mana ieplānotā arī izdevās
Sadarbība ar skolēniem un arī ar skolotāju izdevās ļoti laba, kas tikai man palīdzēja.
Grūtāk bija ar stundas laika plānošanu, dažkārt uzdevumi, bija par maz, kaut gan plānojot pat likās, ka būs par daudz. Bet bija stundas, kurās bija grūti iekļauties laika trūkuma dēļ, ne tik daudz pēc uzdevumu daudzuma, bet, ka pie viena uzdevuma, iesaistījāmies par daudz diskusijās.
Kopumā ar praksi esmu apmierināta, bet ir daudz kļūdu, laikam arī trūkt atgriezeniskās saites un dažkārt jēga kāpēc bērnam ir jāveic konkrētais uzdevums. Bet tas viss nāk ar mācīšanos no kļūdām un ar pieredzi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties