Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:318072
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3. PEDAGOĢISKĀS KOMPETENCES ANALĪZE
Sadarbība ar bērniem bija veiksmīga, bērni labprāt iesaistījās viņiem piedāvātajās aktivitātes un nemitīgi lūdza, lai atkārtoju dažādas aktivitātes, ko bijām kopā veikuši. Bērni pieņēma mani, kā daļu no savas komandas, uzticējās un lūdza palīdzību problēmu situācijās, kad kāds bija izdarījis pāri, vai vajadzēja vienkārši palīdzēt. Bērni ļoti ātri pieņem jaunu cilvēku grupā , jo savā vidē jūtas droši.
Sadarbība ar kolēģiem bija veiksmīga, grupas darbinieki neatteica palīdzību, dažādas savas aktivitātes paskaidroja, lai varētu labāk saprast ikdienas ritmu un grupā notiekošo. Par katru bērnu tika pastāstīts, viņa uzvedība, attīstība. Tika parādīti mēneša plāni, kas tiek sūtīti vecākiem, lai atbilstoši tiem būtu iespēja sagatavoties. Ar kolēģiem izveidojās draudzīgas attiecības. Prakses laikā mainījāmies ar pieredzi, ko esam guvuši par bērniem un apmainījāmies ar dažādām radošām idejām.
Attiecības ar vecākiem izveidojās draudzīgas un vecāki uzticējās manam veiktajam darbam. Ar vecākiem tika pārrunāts, kā bērni pieņēmuši mani šo laiku grupā un vai nav kādas izmaiņas bērna uzvedībā.
Nav apjumumu problēmsituācijās, tās tika ātri novērstas. Galvenie bija konflikti starp bērniem, ciņa par dažādām rotaļlietām. Kā arī radās situācijas, ka mazie bērni saskumst pēc vecākiem un sāk raudāt. Bērni tika nomierināti stāstot, ka vecāki atnāks un tikmēr jautri pavadīsim laiku kopā.
Prakses laikā aktīvi piedalījos rīta apļos, darbojos līdzi un vēroju skolotājas darbības. Palīdzēju gatavoties bērniem māmiņu dienas pasākumam, kurā tika izrādītas vairākas dziesmiņas, piedalījos zāles dekorēšanā . Uzskatu, ka prakse bija veiksmīga, kuras laikā guvu daudz jaunu ideju un paplašināju savu redzes loku par to, kā katrā grupiņā audzinātājām ir savs mācīšanas stils.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1343983
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties