Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:974750
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Es praksi IV eju Latgales priekšpilsētas sociālā dienesta Atbalsta nodaļā ģimenēm ar bērniem. Dienesta mērķis ir nodrošināt Latgales priekšpilsētas iedzīvotāju vajadzību profesionālu izvērtēšanu un kvalitatīvu sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības sniegšanu. Prakses laikā veicu sociālo darbu ar Latgales priekšpilsētā dzīvojošām ģimenēm, sniedzu sociālos pakalpojumus vai organizēju to saņemšanu. Es mācos novērtēt klientu vajadzības, materiālos un personiskos resursus, kā arī noteikt klientu līdzdarbības pienākumus. Mācos sadarboties ar kompetentām valsts un pašvaldības iestādēm klientu nodarbinātības jautājumu risināšanā un resursu piesaistīšanā. Lai savlaicīgi apzinātu iedzīvotājus, kuriem ir nepieciešami sociālie pakalpojumi un sociālā palīdzība sadarbojos ar fiziskām personām, iestādēm un organizācijām.
Savu uzdevumu ietvaros es rakstīju vēstules citām institūcijām, sazvanīju tās, lai uzzinātu konkrētus jautājumus, kas saitīti ar klienta situācijas novērtēšanu vai uzlabošanu. Gāju uz skolām un bērnudārziem ar audzinātājiem un sociālajiem pedagogiem pārrunāt konkrēta klienta situāciju un iespējamajiem rīcības plāniem. Lai novērtētu klienta dzīvesvietas vidi un sadzīves apstākļus, apsekoju ģimenes dzīvesvietā. Visgrūtākais man ir konsultēt klientu, kad viņš ir ieradies sociālajā dienestā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties