Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:816586
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pizitīvos stimulus izmantoju dāžadās situācijās. Piemēram, lai veicinātu darba tikumu, dienas garumā mācījāmies palīdzēt viens otram, kā arī bērnudārza darbiniekiem( apkopējai, pavārītei, apsaimniekotājam), tika radīta situācija, ka bez viņu čaklajām rociņām darbs neies tik raiti. Mācijāmies aiz sevis sakārtot , satīrīt, tādā veidā veicināju novērtēt bērnudārza darbinieku ikdienas darbu, ko mēs ikdienā nenovērtējam, bet pieņemam kā pašu par sevi saprotamu. Nedēļā vismaz vienu reizi izlasām kādu pasaku, kas bērnu pamācītu, iedrošinātu, liktu saprast, novērtēt....jo caur bērnu stāstiem un pasakām ir vislabākais veids kā bērnus iedrošināt domāt cēlas domas, iedrošināt palīdzēt, pievērst cilvēciskajām vērtībām.
Grupas puiši visi spēlē florbolu. Ļoti lieli florbola fani. Bieži piedalās sacensībās bērnudārza ietvaros spēlējot ar citu grupu bērniem , tā ārpus bērnudārza. Florbola trennere ir bērnudārza sporta skolotāja, tāpēc man vienmer ir iespēja uzzināt spēļu rezultātus ātrāk. Zinot pozitīvos rezultātus un, lai puišus stimulētu arī turpmāk censties, puišiem vienmēr tiek sagatavots kāds pārsteigums, piem. sagatavots plakāts, ar puišu bildēm, novēlējumiem, vai apsveikumiem...tiek piesieti baloni pie skapīšiem, ar grupas meitenēm izgatavojām cepumu kūku par godu mūsu varoņiem. Šādā veidā atbalstām, uzslavējam un novērtējam mūsu grupas puišus. Lepojamies!
Dodoties āra pastaigās, ar bērnu līdzdalību esam veikuši papildinājumus DABAS STŪRIM, ar dažādiem dabas materiāliem: kociņiem, akmentiņiem ,priežu čiekuriem, gliemežu vāciņiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1363719
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties