Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
12,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:318490
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

4.kursa praksi no 5.janvāra līdz 8.martam izgāju izdevniecībā „Rīgas viļņi”, līdz ar to mana prakses atskaite par izdevniecību „Rīgas viļņi’’. Pamatojums, kādēļ izvēlējos par savu prakses vietu – tā kā visi parasti redz preses izdevniecības darba rezultātu – žurnālu vai laikrakstu, taču tikai retais zina, kā top mūsu lasītie preses izdevumi, man interesanti likās uzzināt vairāk par SIA “Izdevniecību “Rīgas Viļņi” darbību un reklāmu veidiem izdotajos preses izdevumos .
Prakses laikā izpētīju uzņēmuma darbību, vēsturi, organizācijas struktūru un reklāmu veidus, iepazinos ar tiešu reklāmas darbu- bija iespēja strādāt ar klientiem. Prakses atskaitē rakstīju par kontaktēšanās veidiem ar klientiem, par argumentācijas metodēm, komunikācijas barjerām, reklāmas tekstiem un reklāmu veidošanu dažādos masu informācijas līdzekļos, reklāmas izmaksām,ētikas ievērošanu reklāmās,par Latvijas reklāmas asociāciju un izdevniecības dalību tajā, normatīvjiem aktiem un likmdošanu.
Preses izdevniecība, tāpat kā jebkurš cits uzņēmums, lai nodrošinātu veiksmīgu darbību plāno gan reklāmas un mārketinga aktivitātes, gan analizē finansu darbību, gan pēta tirgu un konkurentus, jo uzņēmuma primārais mērķis ir veicināt savu attīstību un gūt peļņu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties