Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:599741
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi/pašvērtējums
Šīs prakses laikā spēju savas iegūtās zināšanas pielietot praktiski, un esmu ļoti apmierināta gan ar iznākumu, gan ar pašu procesu. Uzskatu, ka darbu esmu veikusi pietiekoši centīgi un atbilstoši prasībām, kas jāievēro.
Pieredze, ko ieguvu šīs prakses laikā ir nenovērtējama. Ieguvu pieredzi darbā, kurš prasa ātru reakciju un precīzu darbību izpildi maksimāli īsā laika periodā.
Uzskatu, ka manas zināšanas un praktiskās iemaņas bija pietiekošas, lai spētu veikt savu darbu. Protams, nenoliedzu, ka man vēl ir daudz jāmācās, lai spētu strādāt un sniegt palīdzību pietiekoši augstā profesionālajā līmenī.
Ļoti pozitīvi prakses norisi manā gadījumā ietekmēja tas, ka kolektīvs prakses vietā bija ļoti draudzīgs, izpalīdzīgs, labprāt dalījas ar savu pieredzi un informāciju, kas noderētu praktiskajās darbībās sniedzot netaliekamo palīdzību. Tāpat arī prakses vadītāja bija ļoti atsaucīga un pretīmnākoša. Pozitīvi novērteju arī to, ka viņi novērtēja manu centību mācīties un apgūt praktiskās iemaņas, dodot iespēju jau prakses laikā uzsākt darba gaitas neatliekamās medicīnas sfērā kā sanitārei. Vēl esmu ļoti priecīga, ka prakses laikā sapratu, ka šis ir tieši tas darbs, kas man ir piemērots.
Negatīvais vienīgais faktors, ko varu minēt, ir slimnieku attieksme pret medicīnu un tās personālu, tā sākas ar dažu pacientu augstpratīgo un vīzdenīgo attieksmi un beidzas ar hronisku alkoholiķu lamām un nepieklājīgo uzvedību. …

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties