Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:845453
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.09.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

APRŪPES PLĀNA NOVĒRTĒJUMS:
Kā Jūs vērtējat savas saskarsmes iemaņas aprūpējot pacientu, un kā vērtējat savas saskarsmes spējas strādājot ar citiem aprūpes speciālistiem? Savas saskarsmes spējas vērtēju ļoti labi. Pacienta māte bija ļoti atklāta un pozitīvi noskaņota, tāpēc mums radās ļoti labs kontakts. Arī ar personālu sapratos ļoti labi, personāls laipni izskaidroja man nesaprotamos jautājumus.
Kādas bija Jūsu savstarpējās attiecības ar pacientu un ka tas ietekmēja aprūpes gaitu? Manas attiecības bija ļoti pozitīvas, kas, protams, sekmēja aprūpes gaitu, un palīdzēja gan anamnēzes ievākšanai, gan pašam aprūpes procesam.
Kā Jūs vērtējat savas spējas plānot un organizēt pacienta aprūpi? Plānot un organizēt pacienta aprūpi bija nedaudz sarežģīti, jo uzskatu, ka bērnam, kurš nerunā, to ir daudz grūtāk izdarīt, nekā pieaugušam cilvēkam. Taču esmu veiksmīgi tikusi ar to galā.
Kā Jūs vērtējat savas prasmes un iemaņas veicot procedūras, kuras bija jāveic pacientam? Tā kā man ir pieredze strādāt ar šādiem bērniem, tad man nebija nekādu problēmu veikt dažādas procedūras.
Vai Jūsu izvirzītās aprūpes problēmas sakrita ar pacienta izvirzītām problēmām? Jā, manas izvirzītās problēmas sakrita, ar pacienta mātes izvirzītajām problēmām.
Vai Jums izdevās sasniegt izvirzītos mērķus aprūpes problēmu risināšanā? Lielākoties izvirzītie mērķi tika sasniegti. Dzelte mazinājās, pacients ēda ar vien labāk. Nedaudz tikai miegainība un neliels nespēks saglabājās.
Vai Jūsu iegūtā informācija bija pietiekoša aprūpes veikšanai? Ja nē, tad kāpēc? Jā, pateicoties atsaucīgajai pacienta mātei, informācija bija pietiekoša.
Vai aprūpes plāns palīdzēja veikt ikdienas aprūpi? Ja jā, tad kā? Ja nē, tad kāpēc? Daļēji. Aprūpes plāns man deva jaunu, teorētisku ieskatu dažādu problēmu risināšanai.
Kā aprūpes procesu ietekmēja Jūsu zināšanas un iemaņas? Meklējot informāciju par problēmu risināšanu, es ieguvu daudz jaunas zināšanas.
Kādu pieredzi ieguvāt aprūpes laikā? Un kā novērtējat savu darbu? Es iemācījos komunicēt ne tikai ar pacientiem, kā tas bija līdz šim, bet arī ar pacienta radiniekiem. Es savu padarīto darbu vērtēju pozitīvi un tas noteikti iemācīja man daudz ko jaunu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties