Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:748805
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Aprūpes plāna novērtējums
Pacienta atrašanās laikā stacionārā ar pacientu ir izveidojies ļoti labs kontakts. Pacients sāka izrādīt interesei par savu saslimšanu, slimības gaitu un iespējamiem pasākumiem, lai mazinātu slimības simptomus un sekas.
Izvirzītās aprūpes problēmas, manuprāt, tika risinātas veiksmīgi. Kā arī manas aprūpes problēmas sakrita ar pacienta izvirzītajām problēmām. Kā vissvarīgāko problēmu pacients izvirzīja apgrūtinātu elpošanu, kas arī man likās galvenā problēmu sastāvdaļa, jo tieši šis elpas trūkums ir tas, kas pacienta dzīves kvalitāti pasliktina.
Pacients saņēma medikamentozo terapiju pareizā laikā, vietā un veidā. Apmācīju pacientu kā pareizi lietot medikamentus, lai mazinātu iespēju radīt komplikācijas. Kā arī ļoti rūpīgi izglītoju pacientu par viņa esošo saslimšanu un tās gaitu.
Aprūpes plāna izvirzītos mērķus izdevās sasniegt diezgan veiksmīgi. Veicinājām normālu elpošanu, lai nerastos elpas trūkums akt Uzlabojam pacienta zināšanas par savu saslimšanu, kuru rezultāta pacientam radās vēlmē ārstēties. Līdz ar to infomējām pacientu, ka regulāri jālieto medikamenti un jāapmeklē ģimēnes ārsts.
Pacients tika informēts, ka medikamenti jālieto noteiktās devās un veidā arī mājas apstākļos, lai kontrolētu slimības gaitu un pagarinātu dzīvildzi. Izstrādātais plāns palīdzēja sistematizēts pacienta režīmu. Izglītoju pacientu par HOPS nemedikamentozās ārstēšanas sekām. Pacients ir apmierināt par sniegto informāciju.
Ja man būtu jāraksta aprūpe plāns vēlreiz, bet citos apstākļos, tad domāju, ka savu aprūpes plāna būtību nemainītu. Iespējams lielāku uzmanību vērstu aprūpes problēmām.
Aprūpes plāns palīdzēja sistematizēt un pilnvērtīgi veikt ikdienas aprūpi. Aprūpes laikā netrūka medikamenti, aprīkojums, tāpēc neradās problēmas ārstēšanas laikā. Kā arī pacients saņēma pietiekoši lielu uzmanība no personāla. Manas iepriekšējās zināšanas noderēja, lai pietiekami labi izstrādātu šo aprūpes plānu. Kā arī ieguvu jaunas zināšanas un nostiprināju tās praktiski, katrā ziņā veiksmīgi sevi pilnveidoju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties