Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:884867
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.11.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

4.5. Putekļu, dubļu izplatības samazināšana apkārtējā teritorijā
4.5.1. Lai novērstu/maksimāli samazinātu darba procesā putekļu izplatību ārpus būvobjekta teritorijas, darbus veikt ar paņēmieniem, kuri maksimāli ierobežo putekļu rašanos un izplatību apkārtējā vidē.
4.5.2. Teritorija pie iebrauktuves būvobjektā uzkopt katru dienu, nepieciešamības gadījumā biežāk. Dubļainā laikā pirms izbraukšanas no objekta veikt mobilās tehnikas riteņu mazgāšanu. Riteņu mazgāšanas vieta jānodrošina ar ūdens savākšanas un nostādināšanas rezervuāriem.
4.5.3. Putekļu rašanos darba procesos (būvgružu pārvietošana u.tml.) ierobežot izvēloties darba metodes/paņēmienus, kuras nepieļauj liela daudzuma putekļu rašanos un izmantot lokālas putekļu savākšanas ierīces. Sausā laikā nodrošināt pārvietošanās ceļu un teritorijas laistīšanu, uzkopšanu, kā arī noteikt mobilās tehnikas kustības ātrumu teritorijā ne lielāku par 5 km/h
4.6. Apkārtējas vides, teritorijas aizsardzība
4.6.1. Aizliegts izmest ārpus būvobjekta teritorijas būvgružus, sadzīves atkritumus, novietot materiālus (tai skaitā īslaicīgi).
4.6.2. Darbus, kuri saistīti ar paaugstināta trokšņa rašanos, veikt tikai darba dienās no 800 līdz 1700. Ja to prasa ražošanas nepieciešamība, darbus atļauts veikt līdz 2100 pie nosacījuma, ka trokšņa līmenis tiek pēc iespējas minimizēts izvēloties un izmantojot klusāku tehniku, instrumentus un darba paņēmienus.
4.6.3. Darbu veikšanu, kura saistīta ar paaugstinātu trokšņa līmeņa rašanos, svētdienās un svētku dienās veikt tikai pēc saskaņošanas ar pasūtītāju un galveno būvuzņēmēju.
4.6.4. Objektā nav atļauts izmantot mobilo tehniku un iekārtas ar iekšdedzes dzinējiem (motorzāģi, kompresori), ja tiem ir bojāti trokšņu slāpētāji.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,70 €
Materiālu komplekts Nr. 1374670
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties