Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:459413
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tirgū jāvirza viss koku māju karkass kā tāds, jo tas viss kopumā ir ļoti liela priekšrocība māju būvniecībā, to var samērā ātri gan sagatavot, gan uzstādīt, kas mūsdienās klientam ir vissvarīgāk, pēc iespējas ātrāk saņemt savu nekuystamo īpašumu, tam nav nepieciešams nekāds fasādes uzlabojums, jo karkass no koka izskatās ļoti pievilcīgi, atšķirībā no mūrētām majām, kur nepieciešams gan uzmūrēt, kas ir ļoti laikietilpīgs process, gan pēc tam sienas apmest ar dažādiem dekoratīviem celtniecības materiāliem, bet koka karkasa mājai vienīgi ko var darīt , lai vēl uzlabotu tās izskatu ir nokrāsot sev vēlamā krāsā. Šāda tipa mājas piedāvāšana klientam ir liela priekšrocība. Tām ir arī salīdzinoši zemākas izmaksas.
Šim uzņēmumam vislietderīgākie būtu pētījumi, kas iepazīst problēmu. Šajā gadījuma problēmu, kāpēc cilvēki izvēlas cita tipa būves.
Būtu jāveic novērojumi, informācijas ievākšana, ko pārsvara klients vēlas būvējot māju, pie citām firmām (lodžijas, terases, plašas telpas, u.c. ) Un meklēt risinājumus, lai piedāvātu klientam līdzīgas alternatīvas izvēloties mūsu piedāvāto produktu. Ievākt informāciju par klientu vēlmēm un censties izdomāt kā piepildī klienta vēlmes.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties