Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
12,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:540603
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
  Secinājumi    20
  Izmantotās literatūras saraksts    21
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Produktu dzesēšana - viens no svarīgākajiem pasākumiem, kas novērš zaudējumu..
Produktu uzglabāšana, pēc tam, kad to ražošanu un pirms nosūtīšanas pie patērētājiem, tiek veikta rūpniecības ledusskapjos.
Lai saglabātu augstu produktu kvalitāti, nepieciešams novērot temperatūru režīmu un pietiekamu uzglabāšanas vietas dzesēšanas kameras pieejamību.
Kursa darbā atrisinātie uzdevumi palīdzēja apskatīt aukstuma iegūšanas procesus, palīdzēja izprast, kā praktiski darbojas dzesēšanas iekārtas.
Jauna informācija, kas tiek apgūta priekšmetā „Saldētavu iekārtas”, noderēs mums nākotnē.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties