Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:379913
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.07.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.1. Rokasnaudas ņēmējs apņemas pārdot un Rokasnaudas devējs apņemas pirkt nekustamo īpašumu - māju „Velnabedre” ar zemi 33 ha, Ogres rajona Ciemupes pagastā, kadastra apzīmējuma Nr. 1110 2542, zemesgrāmatas nodalījums Nr.321 (turpmāk tekstā saukts – “Nekustamais īpašums”), par savstarpēji nolīgtu pirkuma cenu Ls 27 000,- ( divdesmit septiņi tūkstoši latu).
Augstāk minētais Nekustamais īpašums Rokasnaudas ņēmējam pieder uz 1998. gada 21. septembra pirkuma līguma pamata. Īpašuma tiesības Ogres rajona Ciemupes pagasta zemesgrāmatā nostiprinātas ar 2001. gada 7.maija lēmumu.

1.2. Uz šī Līguma parakstīšanas dienu Nekustamā īpašuma visi faktiskie un tiesiskie apstākļi (t.sk. zemesgrāmatas nodalījumā un zemes robežu plānā minētie) Rokasnaudas devējam ir zināmi, tas ir apskatīts un pārbaudīts, un tie nevar būt par pamatu, lai atkāptos no Nekustamā īpašuma pirkuma – pārdevuma līguma noslēgšanas.

1.3. Rokasnaudas ņēmējs apliecina, ka šī Līguma noslēgšanas brīdī Nekustamais īpašums nav nevienam pārdots, nav iznomāts (izīrēts), nav atdāvināts vai citā veidā atsavināts vai ieķīlāts trešajām personām, tam nav uzlikts arests, nav apgrūtināts ar parādiem vai saistībām, tas nav strīdus objekts, tam nav uzlikti aizliegumi, kā arī īpašums nav laulāto kopmanta. Rokas naudas ņēmējs uzņemas pilnu atbildību par visām trešo personu prasībām, kādas var tikt celtas par Nekustamo īpašumu pēc tā pārdošanas Rokas naudas devējam.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1192115
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties