Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Raksta "The relationship between Stockholm Syndrom and Post-Traumatic Stress Disorder in Battered Woman" analīze

     

    Paraugs4 Psiholoģija

3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:931617
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi:
Tika novērota interesanta, taču nenozīmīga sistēma, kura izveidojās kad Stokholmas sindroms, PTSS, un vardarbības apmēri tika sadalīti pēc vidējā un savstarpēji salīdzināti. Sākotnēji, saikne starp PTSS un vardarbību veidojās ciešāka kad Stokholmas sindroms būs zemumā. Rezultāts rada apzināt iespēju, ka Stokholmas sindroms kaut kādā veidā mīkstina PTSS un vardarbības saistību neskatoties uz to, ka Stokholmas sindroms nav tieši saistīts ar to apmēru, kuru sievietes pārcieš no PTSS vai vardarbības. Papildinot jāsaka, ka, tie, kas neizrādīja Stokholmas sindroma klātbūtni asāk reaģēja uz PTSS. Šī saistības sistēma arī liecina par to, ka pastāv iespēja, ka Stokholmas sindromam un PTSS ir pretējs efekts nekā tas, kurš iepriekš tika izvirzīts hipotēzē. Stokholmas sindroms var būt saistīts ar PTSS tri-modālā līmenī ar ļaundabīgu nodarījumu tādā ziņā, ka šīs kondīcijas lielākā mērā ir atsevišķas parādības. Taču, tālākie pētījumi ar plašākiem paraugiem un nopietnāk pārbaudītiem materiāliem ir nepieciešami lai noteiktu vai tri-modālajai sistēmai vispār ir kāds sakars.
Svarīgu saistību trūkums notiek vairāku faktoru dēļ. Pirmais faktors, kas sekmē svarīgu pētījumu trūkumu aptaujas nepietiekams saturs. 48 sievietes ir relatīvi neliels dalībnieku daudzums, kas varētu samazināt iespēju atrast īpašu saikni starp Stokholmas sindromu un PTSS. Citi faktori, kas var sekmēt īpašo saikņu trūkumu ir paši mērījumi. Modificētā Sieviešu Aizskaršanas skala nav tikusi izmēģināta realizācijas mērķiem. Stokholmas sindroma mērīšanas sistēma ir salīdzinoši jauna un tikai pašu radītāju testēta derīgumam un līdz šim nav bijusi izmantota citās izpētēs. Tas noved pie secinājuma, ka savstarpējs kopsaucējs nav atrodams. SSS un WAS uzrādīja iekšējo balstu, kas ir labs rādītājs, ka īpašības, kuras tika attēlotas apakškopās kurām ir saistība ar vardarbību mājās un Stokholmas sindromu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1358978
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties