Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:281963
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.06.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Loģikas, intelekta testi
Rāvena tests dod iespēju novērtēt spēju koncentrēties pieaugošām grūtībām, atrodot loģisko risinājumu darba uzdevumam. Uzdevuma izpildes laiks – 10 min 59 sekundes, precizitāte – 4 kļūdas no 30 uzdevumiem. Loģiskās domāšanas vērtējums 8 balles (135 punkti).
Kvantitatīvās attiecības – tests vērtē loģisko operāciju efektivitāti (pareizi atklāto likumsakarību skaitu noteiktā laika intervālā). Uzdevuma izpildes laiks – aptuveni 4 minūtes, kļūdu skaits – 1.

SECINĀJUMI
Skaitļu un vārdiskās atmiņas testa rezultāti liecina par to, ka atmiņa ir vidēji noteiktā līmenī, kas ir 7 ± 2 vārdi (simboli utt.). Rezultāti atmiņas testos atkarīgi no tā, cik veiksmīgi vārdiem (vai skaitļiem) spēju izveidot asociācijas. Dominē loģiskā atmiņas veidošana.
Pēc Šultes un korektūras testu rezultātiem secinu, ka darbaspēju intensitāte un spēja koncentrēties vienkāršai orientēšanās rīcībai ir pietiekoši augsta. Savukārt tests „sarkans-melns” parāda, ka man ir grūtības apvienot loģikas operācijas, atmiņu un uzmanību. Precizitāte šajos testos salīdzinoši augsta.
Rāvena testa rezultāti parāda veiksmīgu spēju koncentrēties pieaugošām grūtībām, atrodot loģisko risinājumu darba uzdevumam. Loģiskās domāšanas vērtējums 8 balles. Tests kvantitatīvās attiecības uzrāda normālu loģisko operāciju veikšanasr efektivitāti.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties