Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:628236
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. telefons – saziņai. Tas ir ļoti svarīgs cilvēkiem, kuri ikdienā nevar sastapties. Vismaz ar telefona palīdzību cilvēki var uzzināt sev interesējušos jautājumus par tālumā esošo personu/ personām. Telefons lieliski atspaidoja ilgo vēstules gaidīšanas brīdi, jo, kamēr saņēmējs saņem vēstuli, izsūtītājam jau bija mainījies tas, kas tika ierakstīts vēstulē, līdz ar to, daļa informācijas bija nepatiesa.
2. elektrība – mūsu dzīve nav iedomājama bez elektrības, tā ir nepieciešama visapkārt, ja pēkšņi elektrība pazustu, viss apstātos – nekas nedarboties, veikalā nedarbotos kases aparāti, nevarētu uzlādēt telefonus, nevarētu izmantot datorus, līdz ar to daudzas rūpnīcas tiktu slēgtas. Slimnīcās daudzām iekārtām, lai tās varētu darboties, ir nepieciešama elektrība, līdz ar to arī slimnīcu darbība apstātos.
3. fotogrāfija – atmiņas, reklāmas. Ar fotogrāfijas palīdzību mēs varam apskatīt laikus, kurus nevaram apskatīt paši personīgi. Fotogrāfija ir pagātnes lieciniece. Fotogrāfijas arī papildina avīzes un internetus. Piemēram, ja avīzēs un internetā nebūtu nevienas fotogrāfijas, vai cilvēkiem maz būtu interesanti tur ielūkoties? Lasīts teksts, bez attēla, kurš paskaidro aprakstīto nevienam neinteresētu. Pat mūsdienās, pirms lasīt uzrakstīto, no sākuma tiek apskatīts foto, lai varētu izsecināt, vai ir vērts lasīt rakstu, vai nav vērts lasīt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1365268
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties