Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:393438
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.03.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas Republikas pilsone……….., dzimusi 1941.gada 25.martā Liepājā, personas kods … -…., dzīv. Rīgā, …. ielā …, dz. …, kuru uz ģenerālpilnvaras Nr. 2395 pamata pārstāv Latvijas Republikas pilsonis ………., dzimis 1931.gada 5.martā Rīgā, personas kods …… turpmāk saukts PĀRDEVĒJS no vienas puses, un
Latvijas Republikas pilsone……….., dzimusi 1949.gada 16.februārī Rīgā, personas kods………, dzīv. Rīgā, …… ielā … dz. …, turpmāk saukta PIRCĒJA, no otras puses, būdami rīcībspējīgi, labi apzinādamies savas darbības juridisko nozīmi un sekas, kā arī neviena nepiespiesti, noslēdza šo līgumu par sekojošo ne vien priekš sevis, bet arī priekš saviem mantiniekiem un tiesību tālāk ieguvējiem:
1. Līguma priekšmets.
1.1. PĀRDEVĒJS ir pārdevis un PIRCĒJA ir nopirkusi PĀRDEVĒJAM piederošo nekustamo īpašumu - dzīvokli Nr. 56 (piecdesmit seši) Rīgas pilsētā, Martas ielā 28, ar kadastra reģistra numuru ……………un kopējo platību 56.00 kv.m,, īpašums tiek pārdots līdz ar visām tiesībām, pienākumiem un piederumiem, un dokumentiem, kas uz šo īpašumu attiecas, turpmāk tekstā - ĪPAŠUMS.
1.2. PĀRDEVĒJA tiesības uz nekustamo īpašumu ir nostiprinātas Rīgas pilsētas Valsts zemes dienestā, pamatojoties uz Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas 2001.gada 05.decembra lēmumu Nr.5212.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1113428
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties