Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,99
Ietaupījums:
0,52 (13%)
Cena ar atlaidi*:
3,47
Pirkt
Identifikators:799604
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2010.g. - 2012.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.nodaļa.  Vispārējā informācija par uzņēmumu   
2.nodaļa.  Informācija par uzņēmuma pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas rokasgrāmatu   
3.nodaļa.  Uzņēmuma pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas darbības sfēra un personāla atbildība   
4.nodaļa.  Izejvielu, produktu apraksts   
5.nodaļa.  Procesu norises shēmas un plūsmas   
6.nodaļa.  Procesu norises procedūras   
6.1.  Produktu piegādātāju izvēle   
6.2.  Produktu pieņemšana uzglabāšanai   
6.3.  Produktu uzglabāšana   
6.4.  zejvielu izsniegšana   
6.5.  Produkcijas gatavošana   
6.6.  Produkcijas transportēšana   
7.nodaļa.  Riska cēloņu analīze un kritisko kontroles punktu noteikšana   
7.1.  Potenciālo bīstamību identifikācija   
7.2.  Riska cēloņu analīze   
7.3.  Kritisko kontroles punktu noteikšana   
7.4.  Kritisko limitu noteikšana KKP   
7.5.  KKP monitoringa procedūras un korekcijas darbības   
7.6.  Korektīvo darbību procedūras   
7.6.1.  Korektīvo darbību procedūra uzglabāšanas apstākļu neatbilstības gadījumos (KKP-1)   
7.7.  Rīcība ar neatbilstošo (bojāto) produktu   
7.8.  Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas novērtēšana   
8.nodaļa.  Personāls   
8.1.  Personāla apmācība higiēnas un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas jautājumos   
8.2.  Veselības pārbaudes   
8.3.  Personāla higiēnas prasības   
9.nodaļa.  Mazgāšanas un dezinfekcijas programmas   
10.nodaļa.  Kaitēkļu apkarošana   
11.nodaļa.  Atkritumu apsaimniekošana   
12.nodaļa.  Mērīšanas līdzekļi   
13.nodaļa.  Iekārtu preventīvā uzturēšana   
Darba fragmentsAizvērt

10.nodaļa
Kaitēkļu apkarošana

Atbilstoši Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām, uzņēmumā tiek veikta attiecīgi dezinsekcijas un deratizācijas pasākumi.
Minētos pasākumus, pamatojoties uz SIA „____________________________” noslēgtā līguma pamata, veic licencēta firma SIA „____________________________”.
Saskaņā ar normatīvo aktu prasībām, Uzņēmumā tiek uzglabāts objekta deratizācijas un dezinsekcijas kartes viens eksemplārs, kuru izsniedz uzņēmums, kurš veic kaitēkļu apkarošanas pasākumus.
Uzraudzību par veikto pasākumu efektivitāti regulāri veic Uzņēmuma vadītājs.
Konstatējot attiecīgu kaitēkļu esamības pazīmes, Uzņēmuma darbinieki nekavējoties izformē vadītāju, kurš informē attiecīgo firmu un uzrauga nepieciešamo pasākumu izpildes nodrošināšanu.


11.nodaļa
Atkritumu apsaimniekošana

Uzņēmumā pārtikas un nepārtikas produktu atkritumi tiek uzkrāti speciālos ūdens necaurlaidīgos slēgtos konteineros – atkritumu tvertnē, kuras ir novietotas speciālās vietās. Atkritumu tvertnes tiek iztukšotas ne retāk kā reizi nedēļā vai pēc vajadzības, izberot speciālos atkritumu konteineros, kas izvietoti ārpus Uzņēmuma telpām. Tāpat tiek iztukšotas sadzīves atkritumu tvertnes, kas atrodas koplietošanas (personāla) telpās un sanitārajā telpā.
Atkritumu (t.sk. sadzīves atkritumu) izvešana no Uzņēmuma tiek veikta pamatojoties uz SIA „________________________” noslēgto līgumu par atkritumu savākšanu un izvešanu.



12.nodaļa
Mērīšanas līdzekļi

Produktu uzglabāšanai nepieciešamo vides apstākļu – atbilstošas temperatūras un gaisa mitruma kontroles nodrošināšanai Uzņēmumā tiek izmantoti speciāli mērīšanas līdzekļi, kuri tiek reģistrēti Uzņēmumā izmantojamo mērīšanas līdzekļu uzskaites kartē.
Gaisa temperatūras un mitruma līmeņa rādītāju rezultātu pareizība tiek pārbaudīta ar regulāri verificētu termometru un hidrometru, kuri glabājas pie Uzņēmuma vadītāja, kas ir arī atbildīgs par mērīšanas līdzekļu uzskaiti un verifikāciju.




13.nodaļa
Iekārtu preventīvā uzturēšana

Visas Uzņēmumā izmantotās iekārtas, ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas tiek uzturētas darba kārtībā.
Iekārtu stāvoklis tiek regulāri preventīvi uzraudzīts. Pēc apstiprināta grafika uz līgumu pamata tiek veikta iekārtu profilaktiskā apkope. SIA „____________________” servisa uzņēmumu līgumu kopijas, apkopes grafiki, tālruņa numuru saraksts tiek glabāti pie Uzņēmuma vadītāja.
Gadījumos, kad tiek konstatēta neatbilstība iekārtu vai sistēmas darbībā, atbildīgais darbinieks nekavējoties izformē iesaistītos servisa uzņēmumus un vadītāju.
Iekārtu preventīvā uzturēšana vai remonts tiek dokumentēta ar darba pieņemšanas – nodošanas aktu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,25 €
Materiālu komplekts Nr. 1248439
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Pārtikas ražošanas uzņēmuma pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas rokasgrāmata. Paškontrole”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/799604

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties